Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Light&Building: Ekologicky udržitelné produkty mají přednost

S heslem „Nejoblíbenější ekologicky udržitelné produkty“ se bude letos společnost OSRAM prezentovat na nejvýznamnějším veletrhu architektury a technologií Light & Building na stánku B50 v hale 2.0, kde návštěvníkům představí budoucnost úsporného osvětlení. Od 11. do 16. dubna 2010 se mohou návštěvníci veletrhu podívat, jaké možnosti se v oblasti osvětlení nabízejí k použití v domácnosti, v obchodech i na ulicích.

Nová generace osvětlení

Společnost OSRAM stále ukazuje, jak se diody LED uplatňují na poli osvětlení, a to svým spojením sil se společností Traxon Technologies Ltd. Traxon se může pochlubit zejména zkušenostmi s řízením osvětlovacích systémů. OSRAM Opto Semiconductors předvede na veletrhu Light & Building nejmodernější trendy v osvětlení na více než 50 čtverečních metrech. Střed stánku bude tvořit více než 600 OLED panelů Orbeos. Celkový dojem dokreslí čtyři další exponáty, tvořené zhruba 150 diodami OLED v nejrůznějších barvách a velikostech. Expozice využije také speciální průhledné panely.


V případě zájmu o účast na veletrhu Light & Building nás neváhejte kontaktovat o bližší informace!

Ekologická udržitelnost

Na desátém ročníku veletrhu Light & Building ve Frankfurtu najdete na stánku společnosti OSRAM dále nejmodernější modely v oblasti klasického osvětlení, jako jsou halogenové a úsporné zářivky, a také novou generaci diodového osvětlení typu LED a OLED, které vychází z osvědčených způsobů využití, a které budou zaměřeny na ekologickou udržitelnost. Společnost OSRAM je díky široké řadě úsporných produktů s nízkými emisemi připravená uspokojit stále rostoucí poptávku po vysoce úsporném osvětlení. Návštěvníci najdou nejaktuálnější modely na stánku B50 v hale 2.0 na veletrhu Light & Building od 11. do 16. dubna 2010.

 
 
Reklama