Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sunheat rozšiřuje sortiment o solární nabíječky a LED diodová osvětlení

Solární nabíječky mnoha typů: od mobilních telefonů, GPS, PDA, i-Podů, notebooků, fotoaparátů až po kamery a další mobilní elektroniku. Zařízení jsou odstupňovaná dle svého nabíjecího výkonu i kapacity vlastního akumulátoru až do kapacity 24 000 mAh!

LED diodové žárovky s paticí E27 od výkonu 3W do 14W. Použité moderní diody mají barevnou teplotu světla jako klasická žárovka: 2600-3200K. Velice oblíbeným artiklem jsou 3W RGB žárovky s dálkovým ovládáním, které umožňuje možnost volby barevného odstínu, včetně bílé barvy a funkce ON/OFF a ztlumení svitu. Dále je možné žárovku nastavit na automatické přepínání či prolínání barev a to v různých rychlostech. Ideální bytový doplněk k navození příjemného intimního osvětlení. Dále lze využít jako poutač do výkladních skříní i k dalšímu reklamnímu využití. Prodáváme provedení jako směrový reflektor či rozptylové (všesměrové) světlo.

Solární oblečení - solární vesta. Určena pro všechny co jsou často mimo dosah elektrické sítě: stavba, průvodce, lesník, fotograf, archeolog, horolezci, turisti ...


Možnost potisku, dle vašeho přání - ideální dárek nejen pro obchodní partnery.

Nabízíme spolupráci dealerským způsobem či prodejem v kamenných obchodech ...

Úplný sortiment najdete na našem webu: www.sunheat-photovoltaic.cz

 
 
Reklama