Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LED veřejné osvětlení SINCLAIR

Světelné zdroje založené na principu světelných diod neboli LED představují díky své energetické efektivnosti a šetrnosti k životnímu prostředí revoluční řešení pro hlavní i doplňkové osvětlení domácností, kancelářských, komerčních a průmyslových interiérů i venkovních prostor, včetně osvětlení pouličního. Velice důležitá je i šetrnost k životnímu prostředí.

Jedním z nejpoužívanějších typů veřejného osvětlení je sodíková vysokotlaková výbojka typická svým žlutým světlem. Dalším typem jsou rtuťové a halogenidové výbojky. I přes kvalitní světlo, které halogenidové výbojky poskytují, nejsou tolik rozšířené. Již v tuto chvíli je jasné, že trend budoucnosti je veřejné osvětlení za použití LED technologie. Pro své vysoké ceny není zatím příliš rozšířeno, i přes jeho velký potenciál. V tuto chvíli se však již ceny těchto svítidel dostaly na úroveň, která přímo k použití LED technologie vybízí.

Velice dobře se osvědčilo LED veřejné osvětlení značky SINCLAIR, které nabízí společnost NEPA spol. s r.o. jako výhradní distributor SINCLAIR CORPORATION LTD. pro ČR a SK. Společnost nabízí kromě konkurenční ceny, které se již velmi přiblížily sodíkovým výbojkám, také možnou záruku až po dobu 7 let. Ve svítidle je použit COB čip japonské společnosti CITIZEN.

Veřejné osvětlení SINCLAIR (lampa ST 35SY)
Veřejné osvětlení SINCLAIR (lampa ST 35SY)
Instalace LED svítidel SINCLAIR ST 35SY
Instalace LED svítidel SINCLAIR ST 35SY

Bohužel trendu nasazování LED svítidel do sektoru veřejného osvětlení je si vědoma spousta „podnikavců“, a proto jsme v poslední době svědky vzniku nespočtu firem dovážejících právě LED veřejné osvětlení. Ale pouze nepatrná část těchto svítidel má platnou certifikaci pro použití v EU a o světelně technických vlastnostech či záruce ani nemluvě. Proto je potřeba dát si při výběru dodavatele LED veřejného osvětlení pozor a opravdu spolupracovat s výrobci či dovozci, kteří již na trhu dlouhou dobu působí a kvalita jejich svítidel je již prověřena relevantním měřením z reálného provozu.

Moderními a nejčastěji prodávanými typy VO SINCLAIR jsou svítidla ST 35SY a ST 70SY. Své světelně technické vlastnosti úspěšně prokázaly v půlročním testování a měření, které provedly Technické sítě Brno a.s. v reálných podmínkách v brněnských ulicích. Na základě těchto úspěšných testů právě probíhá instalace těchto svítidel v městě Brně.

LED svítidlo SINCLAIR ST 35SY
LED svítidlo SINCLAIR ST 35SY
LED svítidlo SINCLAIR ST 70SY
LED svítidlo SINCLAIR ST 70SY

Kontaktujte společnost NEPA, zastoupení SINCLAIR CORPORATION LTD.
Tel.: + 420 541 590 193 (194)
Email: ipakosta@nepa.cz; klusakova@nepa.cz

Sinclair LED lighting

SINCLAIR Global Group, s.r.o.
logo SINCLAIR Global Group, s.r.o.

SINCLAIR Global Group, s.r.o. se soustřeďuje na produktovou oblast klimatizační techniky, tepelných čerpadel a LED osvětlení. Hlavním cílem značky SINCLAIR je přinést pohodlí do života lidí naší modré planety a zároveň chránit životní prostředí.