Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Unikátní Exact systém na řezání trubek

Exact pilový systém na řezání trubek je navržený a vytvořený pro profesionální použití. Pily jsou lehké a přenosné pro práci v terénu. Pily EXACT jsou určeny na řezání ocelových, plastových, hliníkových, litinových, nerezových a vícevrstvých trubek. V naší produktové nabídce máme také speciální pily na řezání ventilačních trubek a na řezání a úkosování plastových trubek.

Exact pilový systém
Exact pilový systém

OKAMŽITĚ PŘIPRAVENÝ NA POUŽITÍ

S Exact pilovým systémem je řezání trubek neporovnatelně lepší. Exact pily dokončí práci za zlomek času oproti alternativním metodám. Kromě toho je řez čistý, rovný a nevyžaduje žádné další tvarování a opracování. Pily jsou lehké a přenosné, díky tomu můžete tak práci vykonat všude tam, kde právě potřebujete.

BEZPEČNOSTNÍ BENEFITY

Exact pila na ocelové potrubí
Exact pila na ocelové potrubí

Při řezání ocelových trubek Exact pilový systém nevytváří v podstatě žádné jiskry. Vzhledem k tomu, že řez je studený, řezná hrana/povrch se nepřehřívá, neohýbá jako například při litinových trubkách, kde je možnost poškození trubky anebo vnitřní vložky. Tato metoda je o hodně bezpečnější i pro pracovníky.

EXACT PIPECUT 170E

Silný, lehký a přenosný EXACT PipeCut 170E je použitelný pro jakékoli kovové i plastové trubky. Díky regulaci otáček a vysoký krouticí moment je ideální na řezání ocelových nerezových a litinových potrubí. Nabízí perfektní konečné opracování pro použití fitink.


ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.