Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na český trh míří špičkové německé nářadí ROLLER

V současné době přichází na český trh ve světě již mnoho let známá značka německého nářadí ROLLER a přináší komplexní sortiment převážně pro instalatéry a topenáře.


 

Se svou kvalitou, komplexností a zároveň přijatelnou cenou má velké ambice se umístit na našem trhu mezi současnou špičkou v tomto segmentu. Výhradním obchodním zastoupením značky ROLLER se pro Českou republiku stala společnost GEROtop spol. s r.o., která je známá z oblasti geotermie a těsnění prostupů pro potrubí a kabely. Tento sortiment tak synergicky doplnil portfolio společnosti. Obě společnosti se dohodly na rozsáhlé spolupráci v oblasti prodeje a servisu.

Německá nástrojárna Albert Roller GmbH & Co KG se nachází ve Waiblingenu u Stuttgartu. Nabízí řemeslníkům, ale i průmyslovým podnikům více než 110 let kvalitní nářadí a stroje pro opracování potrubí. Generacemi budované know-how, léta zkušeností a inovací, ale především intenzivní naslouchání zákazníkům dovedli tyto produkty až na samotný technologický vrchol. Dnes je značka nářadí ROLLER známá především díky své kvalitě, jednoduché manipulaci, univerzálnímu použití a dlouhé životnosti.

Hlavními pilíři proslulé německé kvality výrobků ROLLER jsou: propracovaný systém řízení kvality, automatizované výrobní procesy a zkušení zaměstnanci. Celý sortiment této značky zahrnuje techniku určenou pro řezání závitů, ohýbání, lisování, pájení, dělení, řezání a začišťování potrubí. Dále pak techniku pro drážkování, inspekční kamerovou techniku, proplachovací a dezinfekční jednotky, nebo také veškeré potřebné příslušenství pro jádrové vrtání. Tyto nástroje jsou využívány např. během instalace a oprav rozvodů pitné vody, topení, plynového vedení, solárních systémů, hasicích zařízení, kanalizačních vedení, atd.




Nářadí a stroje této značky jsou u nás nyní k dostání u specializovaného výhradního prodejce, společnosti GEROtop spol. s r.o. Partnerství obou společností by mělo garantovat špičkový prodejní a poprodejní servis, rychlou dodávku a poradenství. Obchodně techničtí zástupci společnosti GEROtop jsou svým zákazníkům nablízku v okolí měst Praha, Liberec, Olomouc a Bratislava.

Společnost GEROtop také spustila e-shop www.naradi-roller.cz, kde je možnost si vybraný sortiment zakoupit. Navíc při nákupu na e-shopu dostává každý ihned startovací slevu 10% na všechno zboží. Tato sleva bude platit ovšem pouze na omezeném období.



GEROtop spol. s r.o.
logo GEROtop spol. s r.o.

Společnost GEROtop nabízí kompletní služby a produkty v oblasti primárních okruhů systému země X voda pro všechny druhy tepelných čerpadel na trhu. Ke kvalitnímu TČ patří i kvalitní příslušenství. Předejdete tak pozdějšímu zklamání a poklesu výkonu až o 100 %.