Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Termokameru lze využít při hledání tepelných mostů nebo k diagnostice fotovoltaiky

I stavby a jejich technická zařízení potřebují správnou diagnózu. Odhalit, zda je vše v pořádku, profesionálům slouží spolehlivě přístroje značky Testo. Jaké novinky si firma přichystala na veletrh FOR ARCH 2023? V rozhovoru pro estav.tv představil analyzátor spalin a moderní termokamery Martin Schlögl, ředitel společnosti Testo Česká republika.

Analyzátor spalin Testo 300 je vlajkovou lodí mezi našimi analyzátory,“ uvádí v rozhovoru pro estav.tv Martin Schlögl. Analyzátor spalin je měřicí přístroj, který by měl být nezbytnou součástí každého kontrolního technika kotlů. Trendem v oblasti profesionálních přístrojů je „bezpapírové“ řešení. Technik může poslat naměřené hodnoty zákazníkovi přímo e-mailem, není potřeba nic opisovat nebo tisknout. Vše pracuje s aplikací Testo Smart a je propojitelné s mobilním telefonem, což opět usnadňuje a urychluje práci.

Martin Schlögl, v rozhovoru pro TZB-info o analyzátorech spalin a moderních termokamerách. Rozhovor se přehraje po spuštění videa.
Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Novinkou vstupující na trh je analyzátor spalin Testo 310. Je to kompletně přepracovaný základní model, který za původní cenu bude umět doposud nadstandardní funkce,“ uvádí ředitel Testo Česká republika.
Dalším představeným výrobkem v rozhovoru je termokamera. Novou oblastí, kde lze využít infračervené snímky, je diagnostika elektrických zařízení. Nabízí se fotovoltaika ale i další zařízení, která je nutné kontrolovat, například kompresorovny ve výrobních areálech. Jak se pracuje s moderními termokamerami? Co všechno umí díky propojení s aplikací Testo Smart? Podívejte se na celý rozhovor z veletržního studia na estav.tv.

Analyzátor spalin Testo 310 II nabízí vše, co topenáři a technici potřebují pro praktickou práci na vytápěcích systémech. Zdroj: Testo, s.r.o.
Analyzátor spalin Testo 310 II nabízí vše, co topenáři a technici potřebují pro praktickou práci na vytápěcích systémech. Zdroj: Testo, s.r.o.
 
 
Reklama