Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

RESIDEO – produkty a systémová řešení pro celý dům

Současný trh je plný různých nabídek a informací ohledně chytrých řešení pro domácnosti a pro majitele nemovitostí je velice těžké se v tomto segmentu zorientovat. Naše společnost vám v tomto ráda pomůže a bude pro vás spolehlivým partnerem díky našemu širokému portfoliu inteligentních produktů a řešení, sahajícím od chytrých prostorových termostatů, bezpečnostních systémů, vodních a topenářských armatur až po úpravny vody. Resideo má ucelená řešení pro váš dům.

Resideo spolupracuje s více než 110 000 profesionálními partnery prostřednictvím předních distributorů, včetně naší vlastní globální distribuční sítě ADI, která z více než 200 skladových lokací po celém světě dodává naše výrobky do 100 zemí světa.

Některé z našich značek a produktových skupin

Braukmann – Vodní armatury

Armatury a řešení v oblasti úpravy a ochrany pitné vody, které jsou klíčovou součástí rozvodů v domácnosti.
pro více informací navštivte homecomfort.resideo.com




Naše výrobky, které jsou celosvětově známé jako jedny z nejlepších, se používají ve více než 150 milionech domácností a pomáhají tak zvyšovat bezpečnost, komfort a energetickou účinnost domů a bytů.

Evohome – Inteligentní zónové termostaty

Ve svém oboru špičkové zónové inteligentní termostaty, které dynamicky řídí teplotu v domácnosti. Jsou vytápěny pouze ty místnosti, které používáte, čímž spoříte energii a náklady na vytápění bez kompromisů na vašem komfortu.




VODA
Uchovejte a chraňte

Čistá voda je jedním z našich nejvzácnějších zdrojů, každý den ji potřebujeme k pití, vaření a praní. Resideo nabízí širokou škálu produktů pro využití v domácnosti i průmyslu, pro zachování čisté a hygienicky nezávadné vody.



KOMFORT
Šetřete chytře

Tempo života se neustále zrychluje a není čas myslet na takové věci jako je nutnost upravit program na vašem termostatu. Naše chytré termostaty Resideo to udělají samy za vás a přizpůsobí se vašemu životnímu rytmu. Umožní vám tak ušetřit nejen cennou energii, ale i váš čas.



BEZPEČNOST
Buďte v obraze

Bezpečnostní systémy již dnes neslouží pouze k ochraně vašeho majetku před zloději. Mohou vám také pomoci ovládat zámky, zapínat světla či dokonce dávat pozor na vaše domácí mazlíčky, když jste mimo domov.

Pro více informací navštivte homecomfort.resideo.com/cz

 
 
Reklama