Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vytápění, větrání i chlazení domu nejlépe v jednom systému od jednoho výrobce

Moderní rodinný dům vyžaduje technologie, které zajistí celkovou pohodu vnitřního prostředí. Větrání, vytápění, chlazení a ohřev vody jsou systémy, po kterých chceme maximální energetickou účinnost, tedy minimální náklady na provoz. Aby toho byly schopny, musí tyto systémy na sebe umět reagovat, být ve vzájemné součinnosti.

Společnost Jablotron pro moderní rodinné domy vyvinula Systém 21. Jeho výhodou je jedinečný poměr cena/výkon, kdy za nízkou pořizovací cenu Systém 21 zajistí celoroční komfort a splnění legislativních požadavků na ekologii. Zásadní pro celkovou úsporu je propojenost řízení všech prvků už v základní výbavě,“ řekl Jan Průša ze společnosti Jablotron Living Technology s. r. o.

Po spuštění videa se přehraje příslušný rozhovor

Všechny komponenty modulárního Systému 21 jsou navrženy pro maximální funkčnost, robustnost a snadnou údržbu a servis. V jejich základní výbavě je i vzdálené ovládání přes mobilní aplikaci MyJABLOTRON. Systém 21 je také napojen na vzdálenou diagnostiku a sledování poruch, což šetří čas zákazníkovi a zajišťuje včasný servis.

Poslechněte si o komplexním řešení technologií pro rodinný dům více v rozhovoru ze studia ESTAV.cz a TZB-info z veletrhu Aquatherm Praha 2020.

Zaujal vás rozhovor?

Podívejte se na další videa redakcí TZB-info a ESTAV.cz z veletrhu Aquatherm 2020, nebo na videa na našem Youtube kanálu.

 
 
Reklama