Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mikrofony pro moderní office centra

Decentní design a jasný zvuk nových komunikačních technologií SENNHEISER

Firma Sennheiser přichází na trh s novou nejmodernější technikou budoucnosti. Nejen, že usnadňuje firmám a nadnárodním společnostem komunikaci, ale propojuje na velké vzdálenosti účastníky konferencí, seminářů a světové obchodní manažery.

Dnešní moderně vybavená office centra se již bez kvalitních zvukových přenosových systémů neobejdou. Nové digitální technologie nám umožňují se propojit v jednom jediném okamžiku na různých místech a přenášet čistý a zřetelný zvuk i na velké vzdálenosti. Zejména manažerům usnadňují a nabízí naše systémy řadu komunikačních možností.
Již 70 let je jméno Sennheiser synonymem dokonalého zvuku a spolehlivosti, ať se jedná o sluchátka, mikrofony, konferenční systémy nebo průvodcovská zařízení.


Základem vybavení každého moderního office centra je stropní mikrofon řady SL Ceiling Mic.

  • Mikrofon dokáže snímat zvuk z místnosti o velikosti až 60 m2,
  • aktivně sledovat řečníka a filtrovat nežádoucí zvuky.
  • Stropní podhledové panely v decentním designu velmi dobře zapadají do moderních office center a jednacích místností.
Mikrofon je zejména vhodný k nahrávání jednání nebo k vedení audio konferencí se vzdálenými partnery a zároveň neupozorňuje na možnost nahrávání. Tento způsob přenosu přispívá ke znatelně lepší atmosféře na pracovišti a umístění ve stropním podhledu je velmi nenápadné a designově velmi decentní.

Nové řešení pro konference, workshopy či semináře

Pro nové digitální platformy, které mohou řešit konference, workshopy či semináře, přichází přední výrobce zvukové techniky Sennheiser s další novinkou nazvanou Team Connect Wireless. Bezdrátové jednotky ve tvaru leštěných designových kotoučů jsou vybaveny citlivými mikrofony a reproduktorem s širokým vyzařováním. Mohou být od sebe vzdáleny až 20 metrů a umožňují komunikaci s protistranou na druhé straně světa bez instalovaného ozvučení přes Skype, telefonní linku, iPhony či smartphony. Velmi jednoduché zapojení a přihlášení se do diskuse zabere pár sekund. Tento systém odpovídá zcela požadavkům nové digitální doby.


Řešení pro diskrétní jednání

Potřebujete usnadnit překlad pro diskrétní jednání přes infra systém nebo velice moderní šíření signálu do mobilních telefonů? Nebo můžete využít jedno z dalších efektivních řešení bezdrátových mikrofonů poslední generace v pásmu 1,9 GHz, které se hodí, díky technickému řešení, i do silně rádiově zarušených lokalit.

Nová zařízení pro kontaktní centra i pro moderní budovy z betonu a kovových konstrukcí

V oblasti kontaktních center se nabízí celá řada nových komunikačních zařízení a náhlavních souprav pro PC a téměř všechny značky a modely telefonních přístrojů, která tato pracoviště používají. Na základě požadavků zákazníka jsou k dispozici profesionální drátové náhlavní soupravy (např. řada CC5xx, SC2xx, SC6xx) nebo bezdrátové soupravy DECT (např. DW Office, Pro1, Pro 2, D10) nebo Bluetooth (řada MB Pro 1, MB Pro 2).
Dosah systémů je navržen zejména pro moderní budovy z betonu a kovových konstrukcí, jejichž problémem jsou jiné různé VF signály (Wifi, Bluetooth či GSM).

Sennheiser - brožura nabídka pro byznys


 
 
Reklama