Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový CADKON+ 2017 nabízí komplexní řešení pro projekční firmy

AB Studio Consulting+Engineering s.r.o. s potěšením oznamuje, že dne 7. 9. 2016 byla uvedena na trh verze 2017 produktové řady CADKON+. Kromě řady nových funkcí a vylepšení existujících nástrojů a grafického jádra přináší verze 2017 jednu zásadní novinku.

Touto novinkou je zcela nový produkt CADKON+ DMS. Vydáním nového produktu CADKON+ DMS rozšiřujeme funkcionalitu produktů CADKON+ do oblasti správy dokumentů. Tímto krokem pomáháme našim uživatelům zefektivnit práci nejen v oblasti grafiky a tvorby výkresové dokumentace, ale nabízíme také nástroj pro správu kompletní dokumentace a komunikace na projektech. Nabízíme tak komplexní řešení pro projekční firmy.

Seznamte se s novinkami verze 2017 produktů CADKON+ na našich webinářích a webových stránkách. Detailní informace vám rádi poskytnou také naši obchodníci. Věříme, že vám nová verze CADKON+ pomůže usnadnit práci!

CADKON+ DMS

Hlavní novinkou verze 2017 je uvedení nového produktu CADKON+ DMS (Data Management System) pro správu dokumentace, díky němuž budete mít větší přehled a organizaci vaší dokumentace nejen uvnitř firmy, ale i vzhledem k vašim externím spolupracovníkům.

Více informací o DMS naleznete na www.cadkon.eu.


Anglický CADKON+ ARCHITECTURE

Produkty CADKON+ nabízíme úspěšně nejen v ČR, ale také v zahraničí. Dalším významným krokem v této oblasti je anglická verze profesního CADKON+ ARCHITECTURE. Již nyní je CADKON+ etablovaný ve více zemích, což potvrzuje kvalitu a stabilitu dalšího rozvoje tohoto řešení.

Rychlá úprava hranice šraf

Možnost rychle měnit hranice vyšrafované plochy pomocí multifunkčních uzlových bodů, přidávat nebo odebírat vrcholy hranice a přímé segmenty měnit na oblouky, to jsou velice často vámi poptávané možnosti, které nyní nový CADKON+ přináší.

Rychlé vyhledání výrobků

Pro větší přehled o položkovaných výrobcích ve výkresu je možné okamžitě vyhledat a viditelně označit libovolné bubliny vybrané v seznamu Správce bublin. Výběrem položky v seznamu správce dojde automaticky k označení položky ve výkresu.

Automatické číslování

Zcela nová funkce pro automatické číslování např. zásuvek, čidel, kamer atd. Číslování podporuje používání více proměnných položek, editace (přečíslování), určení pořadí a správce již použitých položek.

 
 
Reklama