Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Axalta Imron představuje odolné nátěry pro oblast dopravy

Voda, bláto, otřesy, nárazy a další vlivy mají neblahý účinek na povrch komponentů nacházejících se na osobních a nákladních automobilech, na vlacích i tramvajích. Kvalitní nátěry Axalta Imron jsou určeny k ochraně těchto částí.

Nátěry Axalta Imron jsou součástí Axalta Coating Systems – nátěrových systémů určených pro specifická prostředí s náročnými podmínkami. Právě oblast dopravy představuje vysoce zátěžové prostředí, kde je nutné využívat takové nátěry, které odolají povětrnostním vlivům, budou flexibilní a zároveň nabídnou příjemný vzhled.

Nátěrové systémy Axalta Imron jsou v České republice k dispozici jak pro maloobchod, tak pro velkoobchod, import i export, a to u společnosti CLUB MARK BARVY, která se zaměřuje na poskytování profesionálních nátěrových systémů.

Specifikace nátěrů Axalta Imron

Proč je řada Imron vhodná právě pro využití v dopravním průmyslu a v dalších podobně zaměřených odvětvích?

  • Nátěry Imron jsou vysoce kvalitní a nabízejí dlouhou životnost i v případě využití ve velmi náročných podmínkách.
  • Barvy poskytují vysokou odolnost proti korozi, čímž prodlužují životnost výrobku.
  • Samozřejmostí je vysoká odolnost proti veškerým povětrnostním vlivům.
  • U barev Imron očekávejte také odolnost proti nárazu, oprýskání i proti chemikáliím.
  • Oceníte určitě i anti-graffiti odolnost (při použití vrchních a transparentních nátěrů).

Nátěry, na které se můžete spolehnout

Barvy Axalta představují široký sortiment nátěrů vhodných nejen pro dopravní průmysl, ale i pro řadu dalších odvětví se specifickými požadavky.

Vyzkoušejte barvy Axalta PercoTop poskytující širokou škálu základních nátěrů a jedinečný tónovací systém vrchních laků. U řady Axalta PercoHyd najdete vodou ředitelné barvy kladoucí důraz na ekologičnost. S barvami Cromax posunete barevnost v oblasti automotive na novou úroveň. Barvy Axalta Alesta vám nabídnou možnost dokonalé koncové úpravy povrchů. Pomocí nátěrů Axalta Abcite ochráníte výrobky proti korozi, aniž byste museli použít základní nátěr a řadu Axalta Plascoat můžete využít na nátěry povrchů, které musejí splňovat normy pro bezpečnost potravin.

Profesionální nátěrové systémy Axalta jsou připraveny splnit vaše vysoká očekávání.



CLUB MARK BARVY, s.r.o.
logo CLUB MARK BARVY, s.r.o.

Nechte své výrobky mluvit za vás díky kvalitním a odolným základním a vrchním nátěrům. V CLUB MARK BARVY, s.r.o. víme, že je důležité zaujmout nejen na první pohled, ale zaručit také trvanlivost a odolnost nátěrů. Nátěrové systémy z naší nabídky jsou proto ...