Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový rok v novém kabátě: robotický vysavač PUREi9 od Electroluxu ve stříbrném a bronzovém provedení

Pokud vysávání nepatří mezi vaše nejoblíbenější aktivity a volný čas byste radši trávili jinak, společnost Electrolux má pro vás skvělé řešení! Výsledek několikaleté práce, robotický vysavač PUREi9, můžete ovládat přes mobilní aplikaci, ať jste kdekoliv!

Nově je PUREi9 k dostání v síti prodejen ElectroWorld a online na Alza.cz a Mall.cz a navíc ve dvou dalších trendy barvách – stříbrné a bronzové.

Chytrý pomocník v domácnosti

Robotický vysavač PUREi9 šetří čas i energii. Můžete jej ovládat odkudkoliv a kdykoliv pomocí mobilní aplikace, která je od konce roku 2017 dostupná také v češtině. Nutností je mít k dispozici připojení k internetu. Poté už stačí pouze nastavit přesné dny v týdnu a čas vysávání a robot provede úklid za vás, aniž byste museli být doma. Díky vysokokapacitním akumulátorům dokáže vysavač pracovat až 60 minut v kuse v závislosti na vysávaném povrchu. Pokud by se během režimu vysávání vybil, vrátí se sám do nabíjecí stanice a po nabití pokračuje v práci přesně tam, kde přestal - vždy dotáhne úklid dokonce a vy můžete zatím dobíjet vlastní baterky třeba na procházce s dětmi!

PUREi9 nezastaví žádný kus nábytku

Díky navigačnímu systému 3D VisionTM, který mapuje prostor pomocí kamery a laserů, se robot nezasekne mezi nábytkem ani nespadne ze schodů. Okraje koberců a drobné výškové rozdíly nejsou pro PUREi9 problém, hladce zdolá překážky až do výšky 2,2 cm.

Při designování PUREi9 jsme měli na paměti, že vysavač musí proniknout do každého rohu, aniž by se někde zasekl“, říká René Kubaník ze společnosti Electrolux a dodává: „trojúhelníkový tvar Trinity ShapeTM je zcela revolučním objevem na poli robotických vysavačů.“

Robotický vysavač PUREi9 je nyní na českém trhu dostupný v síti prodejen ElectroWorld za akční cenu 21 999 Kč. Nově i v elegantním stříbrném a bronzovém provedení.

Robotický vysavač PUREi9 s navigačním systémem 3D VisionTM
Robotický vysavač PUREi9 s navigačním systémem 3D VisionTM

Robotický vysavač PUREi9 s navigačním systémem 3D VisionTM
 
 
Reklama