Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domovní elektroinstalace s matnou povrchovou úpravou

Bezúdržbové skleněné rámečky vypínačů a zásuvek v matném provedení, na kterých nebudou vidět otisky prstů. To nabízí zlínský OBZOR ve své kolekci DECENTE.

Sklo se jako materiál v domácnostech čím dál více prosazuje nejen jako estetický prvek, ale i funkční. Prorazilo i u takových komponentů, jakými jsou rámečky domovní elektroinstalace. A jako u všech skleněných materiálů, i zde vyvstává otázka ohledně údržby – budou na nich vidět neoblíbené otisky prstů? „V případě vypínačů a zásuvek ve skleněném provedení existuje varianta matné povrchové úpravy, která eliminuje toto riziko,“ uvádí Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingového oddělení společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace, a pokračuje: „V naší kolekci DECENTE si lze u skleněných rámečků vybrat jak lesklé, tak i matné, které otiskům prstů zcela zabrání. Matné skleněné rámečky jsou dostupné ve čtyřech barevných variantách, a to sice netradiční bronzové, klasické bílé či černé, anebo v moderní kovově šedé.“ Ať už vás osloví jakákoli barevná varianta rámečku, lze do matu hodit i kryt vypínače – v černém a bílém provedení. Pokud vás tedy zajímá, jak vaši domácnost vybavit skleněnými, a přitom bezúdržbovými materiály, u vypínačů a zásuvek můžete mít jasno.

Více na www.obzor.cz


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama