Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Populární série školení Eaton Tour 2024

Školení se v letošním roce zaměřuje na rozváděče a udržitelnou budoucnost. Zájemci se stále ještě mohou zúčastnit online.

Společnost Eaton pokračuje v sérii populárních odborných školení Eaton Tour. Ty se tentokrát zaměřují na téma rozváděčů a udržitelné budoucnosti. Vzhledem k tomu, že kapacita školení je již naplněna, je možné zúčastnit se online.

V rámci programu se účastníci seznamují s největšími novinkami v oblasti legislativy a ověřování PVA rozváděčů. Získávají ale také cennou inspiraci k zavedení inovací do své práce a naučí se například ověřovat návrhy PVA v programu E-config a tak zajistit správnou funkčnost a bezpečnost rozváděče. Vzhledem k tomu, že kapacita školení je již naplněna, je možné zúčastnit se online.

V rámci školení jsou také představovány nové produkty, jako programovatelné relé easyE4, AC nabíjecí stanice nebo energetická úložiště. Jejich důležitost bude pro udržitelnou budoucnost zásadní. Pozornost je věnována také správnému správně používání proudových chráničů, které zajišťují ochranu osob před úrazem elektrickým proudem. „Naše školení koncipujeme tak, aby byla pro účastníky opravdu užitečná a oni si tak odnesli nejen teoretické informace, ale také získali potřebnou praktickou zkušenost,“ říká Lukáš Matějíček, marketingový manažer ve společnost Eaton pro Českou republiku a Slovensko.

Celkem sedm školení probíhá v termínech od 24. září do 10. října 2024.

Sledujte školení online a poznejte know-how a nové produkty společnosti Eaton.


Eaton Elektrotechnika s.r.o.
logo Eaton Elektrotechnika s.r.o.

Naše energeticky úsporné produkty a služby pomáhají našim zákazníkům výkonně řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii spolehlivěji, efektivněji, bezpečněji a udržitelněji. Dáváme lidem nástroje pro efektivnější využívání energie. Pomáháme ...

 
 
Reklama