Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava sází na úsporná LED svítidla od značek Zumtobel a THORN

Společnost Zumtobel dodala úsporná LED svítidla v rámci projektu rekonstrukce osvětlení v aule, posluchárnách, na chodbách a dalších vnitřních prostorách Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava.

Stará svítidla byla nahrazena nejmodernější osvětlovací technikou z produktových řad MIREL, PANOS a VIVO II od značky Zumtobel a Omega Circular od značky THORN. Funkce osvětlení v závislosti na měnících se podmínkách optimalizuje sofistikovaný ovládací a regulační systém LITECOM.

Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava realizovala rekonstrukci osvětlení v aule, posluchárnách, na chodbách a v dalších vnitřních prostorách. Jako dodavatel úsporné osvětlovací techniky byla vybrána společnost Zumtobel, která pro několik etap výměny starého osvětlení za nové úsporné LED osvětlení vybrala ze svého širokého portfolia svítidla MIREL, PANOS, VIVO II a Omega Circular, jejichž potenciál maximálně využívá sofistikovaný systém řízení osvětlení LITECOM s mimořádně intuitivním uživatelským rozhraním.

Nejmodernější svítidla značek Zumtobel a THORN slouží v moderní budově auly, která je součástí univerzitního kampusu Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava v Ostravě-Porubě.

Příjemné prostředí v aule vytvářejí svítidla MIREL navržená designéry ze studia Ambrozus jako prvotřídní zdroje světla pro kancelářské a vzdělávací prostory. K maximální pozornosti přednášejících i posluchačů přispívá mimořádně kvalitní světlo ze svítidel PANOS instalovaných v posluchárnách. Jejich technologie tunableWhite dokáže věrně napodobovat dynamiku a barvu denního světla.

Na tabule v posluchárnách svítí svítidla VIVO II, která se vyznačují vysokou intenzitou světla navzdory svému kompaktnímu designu. Svítidla VIVO II jsou nabízena ve více než 6 milionech různých konfigurací a díky rozmanitému příslušenství a vyspělým technologiím si je mohou zákazníci dokonale přizpůsobit příslušnému účelu. Příjemnou světelnou atmosféru ve velkém přísálí vytvářejí kruhová svítidla Omega Circular od značky THORN dodávaná rovněž ve stmívatelných verzích i ve variantách pro nouzové osvětlení.

Více informací


ZG Lighting Czech Republic s.r.o.
logo ZG Lighting Czech Republic s.r.o.

Skupina Zumtobel Group je mezinárodní hráč na poli světelného průmyslu a vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a souvisejících služeb. Se širokým portfoliem vysoce kvalitních svítidel poskytuje rakouská značka Zumtobel, specialista na ...

 
 
Reklama