Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zumtobel představuje atraktivní novinky pro osvětlení výstavních expozic a průmyslových provozů s mimořádně náročnými podmínkami

Společnost Zumtobel představila dvě nové produktové řady technicky vyspělých a inovativních svítidel, AGILIO (do místností s vysokými stropy a měnícími se instalacemi) a EXTONA (odolné proti vlhku a ideální pro použití v zónách s nebezpečím výbuchu).

Svítidlo EXTONA s ochranou proti vlhkosti je certifikováno pro použití v zónách 2/22 podle směrnice ATEX. (Foto: Zumtobel)
Svítidlo EXTONA s ochranou proti vlhkosti je certifikováno pro použití v zónách 2/22 podle směrnice ATEX. (Foto: Zumtobel)

Pohyblivé reflektory LED AGILIO od značky Zumtobel – dynamické osvětlení pro rychle se měnící výstavní prostory

Vybavení výstavních prostorů musí splňovat náročné požadavky. Ve zvýšené míře to platí pro osvětlení, jehož používání musí být flexibilní. Osvětlení musí exponáty ukazovat v nejlepším světle a současně splňovat nejvyšší technické standardy z hlediska výkonu i provozních vlastností. Zumtobel nabízí s novými pohyblivými reflektory LED AGILIO ideální řešení, které kombinuje elektrické nastavování polohy svítidla se sofistikovaným architektonickým osvětlením. Díky tomu mohou být svítidla ve výstavních prostorách, zvláště s vysokými stropy, komfortně a prakticky ovládána a nastavována dálkově prostřednictvím aplikace. AGILIO navíc nabízí světlo nejvyšší kvality a usnadňuje změny designu výstavních prostor i realizaci ohromujících expozic, které jsou precizně přizpůsobeny specifickým požadavkům.

Spolehlivé osvětlení pro náročná průmyslová prostředí – Zumtobel představuje svítidlo EXTONA vhodné do prostorů s nebezpečím výbuchu

Nové svítidlo Zumtobel EXTONA je odolné proti vlhku a ideální pro použití v zónách s nebezpečím výbuchu a ve velice náročných průmyslových podmínkách. Svítidlo je certifikováno pro použití v zónách ATEX 2/22 a je mimořádně odolné díky robustní konstrukci. Navíc je také chráněno vůči působení mimořádně nepříznivých vlivů, například velké prašnosti nebo silných výtrysků vody. Svítidlo EXTONA má rovněž kryt odolný vůči nárazům a funkci nouzového osvětlení.

„Se svítidlem EXTONA jsme vytvořili řešení pro osvětlení, které jedinečným způsobem kombinuje vynikající kvalitu světla, vysoké standardy ochrany proti výbuchu, maximální odolnost a excelentní energetickou hospodárnost. To znamená, že dokonce i v náročných průmyslových prostředích dokážeme realizovat osvětlení zohledňující lidské potřeby, které poskytuje nejvyšší úroveň bezpečnosti a použitelnosti a současně vytváří příjemné pracovní prostředí,“ říká Felix Breuss, produktový manažer pro svítidla s ochranou ve společnosti Zumtobel Lighting.

Pro další informace, prosím, navštivte: www.zumtobel.cz.


ZG Lighting Czech Republic s.r.o.
logo ZG Lighting Czech Republic s.r.o.

Skupina Zumtobel Group je mezinárodní hráč na poli světelného průmyslu a vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a souvisejících služeb. Se širokým portfoliem vysoce kvalitních svítidel poskytuje rakouská značka Zumtobel, specialista na ...

 
 
Reklama