Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Česká republika v čele digitální revoluce! Jako první na světě jsme umožnili využívat technologie AI při certifikaci digitálních dovedností

Zavádíme AI do systému certifikace digitálních dovedností: Jako první země na světě umožňujeme zájemcům o mezinárodně uznávané ECDL/ICDL certifikáty digitálních kompetencí využívat nástroje umělé inteligence.

Česká republika v čele digitální revoluce – grafika

Co to pro vás znamená?

  • Můžete získat praktické zkušenosti s nejmodernějšími nástroji využívajícími technologie AI jako Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT, DALL-E, DeepL, Canva AI Image Generator, Decktopus AI, AlphaCode a další.
  • Můžete se naučit smysluplně, efektivně a bezpečně tyto nástroje využívat, a to jak v pracovním, tak v běžném občanském životě.
  • Budete lépe připraveni na budoucí kariéru, která bude čím dál více závislá na digitálních technologiích a digitálních dovednostech.

První certifikační zkoušky ECDL Czech Republic v sektoru školství s využitím AI proběhnou již po letošních letních prázdninách. Komerční vzdělávací a certifikační střediska je nabízejí už od května 2024. Inovované verze mezinárodních sylabů najdete na https://www.ecdl.cz/sylaby.php.

Společnost CertiCon a.s. si je vědoma mimořádné společenské důležitosti vzdělávání veřejnosti v oblasti bezpečného a efektivního využívání digitálních technologií. Dlouhodobě podporuje zavádění a rozvoj neziskového mezinárodního konceptu digitální gramotnosti a digitálních kompetencí ECDL/ICDL na území České republiky.

Více si přečtěte na webu společnosti CertiCon a.s.


CertiCon a.s.
logo CertiCon a.s.

Český CertiCon uvádí na trh technologie, které ovlivňují celý svět. Telekomunikace, zdravotnictví, průmyslová výroba, bezpečnost. To jsou oblasti, ve kterých CertiCon uplatňuje znalosti svých expertů a vyvíjí řešení, která zkvalitňují a zjednodušují životy ...

 
 
Reklama