Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CTI ČR na 30. ročníku veletrhu AMPER 2024

Připravili jsme přednášky, ukázky k chytré domácnosti a zabezpeční. Poradenské centrum Cechu topenářů a instalatérů České republiky v pavilonu F, číslo stánku F 5.09

Vážení členové Cechu topenářů a instalatérů České republiky,
zveme Vás k návštěvě 30. ročníku veletrhu - AMPER 2024, který se bude konat v termínu 19.3. – 21.3.2024, areál Veletrhy Brno a.s.

Stánek CTI ČR pavilon F, číslo stánku F 5.09

Na stánku poradenského centra Cechu topenářů a instalatérů České republiky v pavilonu F, číslo stánku F 5.09, Střední škola polytechnická Jílová pod vedením ředitele školy Ing. Vladimíra Bohdálka, si pro návštěvníky veletrhu připravila doprovodný program:

  • Propojení chytré domácnosti s vybavením TZB zařízení. Využití nových chytrých ovládacích prvků při regulaci vnitřního prostředí v domácnostech dostupné pro běžného uživatele.
  • Ukázka zapojení zabezpečovacího zařízení pro domácnost.
  • Ukázka zapojení domácího telefonu.
  • Připojení nového modelu Podomítkového Hansgrohe iBox universal.

Program přenášek za CTI ČR v kongresovém centru

21. března (čtvrtek) od 10.00 – 14.00 hodin,
kongresové centrum Malý sál – Petrov
vchod z Výstaviště, hlavní brána 1, nebo Hlinky 487/35, zastávka tramvaje č. 1 Výstaviště

Program:

  • 10.00 hodin Zahájení - úvodní slovo Bohuslava Hamroziho, prezidenta Cechu topenářů a instalatérů České republiky z.s.
  • 10.10 – 12.00 hodin Tepelná čerpadla v teorii a praxi (a co vám přinese propojení s energetickým managementem a ventilačními jednotkami s rekuperací?), Jaroslav Bican, Ing. Robert Bicek, společnost Bosch Termotechnika s.r.o.
  • 12.00 – 14.00 hodin Akreditované zkušební pracoviště pro ověření souladu střídačů
    Přednáška se zaměřuje na význam akreditovaných zkušebních pracovišť při ověřování souladu střídačů s požadavky. Shrnuje klíčové aspekty certifikace a akreditace, které poskytují důvěru ve správnou funkci střídačů a zajišťují bezpečný provoz. Budou představeny procesy testování, normy a standardy, které s provozem akreditovaného pracoviště souvisejí a možnosti nového akreditovaného zkušebního pracoviště v Brně. Přednášku povedou zástupci Strojírenského zkušebního ústavu v Brně a Vysokého učení technického v Brně - Ústav elektroenergetiky, Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií.

Těšíme se na setkání s Vámi.

 
 
Reklama