Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vypínače a zásuvky ABB Zoni

Už jste se někdy dotkli plastu, který měl na omak skoro stejnou strukturu jako jemná přírodní kůže? Přesně takový je povrch vypínačů a zásuvek ABB Zoni! Tzv. mechová struktura je příjemná na dotyk.

Vypínače mají matný povrch a moderní, atraktivní design, který nezkazí žádný interiér. Rámečky vypínačů jsou zakřivené směrem ke zdi, a tím pádem jsou vypínače viditelně vypouklé, což dodává vypínačům zajímavý robustní vzhled. Tento tvar vyniká i praktickou stránkou věci - na okrajích se neusazuje tolik viditelně prach, a tudíž s nimi máte méně práce.

Domovní přístroje ABB Zoni jsou k dostání v několika barevných variacích. Nevšední trendové barvy jsou navrženy tak, aby co nejlépe splynuly s každým prostorem. Bílá je klasika, černá se hodí spíše k chladným barvám a rozhodně s ní nic nezkazíte, pokud jste milovníky skleněného nábytku či nábytku s luxusním bílým nebo šedým leskem. Světlé interiéry a zastánce skandinávského stylu ocení nevšední barvu šedobéžovou, greige, nebo hravější zelenou. Rustikální styl s tmavě hnědým dřevem skvělé doplní pudrová barva.  Pokud se nepoznáváte ani v jednom, může to být tím, že máte jednoduše rádi pestré, plné barvy jako např. hořčicová, vínová, limetková, azurová apod., ke kterým bude ladit ABB Zoni v odstínu šedé.

Není vypínač jako vypínač. A jakmile se rozmazlíte extra vybraným designem, už nikdy nebudete chtít obyčejný. Zvláště v případě, že narazíte na řadu ABB Zoni.

Více o ABB Zoni


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama