Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytré osvětlení Innr s podporou Hue

Innr přináší výborný poměr kvality a ceny. Je tedy dostupný pro každého, kdo chce modernizovat svoje bydlení a zároveň výrazně ušetřit v nákladech za energie.

Společnost EST Elektro-System-Technik, s.r.o. se stala oficiálním dodavatelem značky Innr v České republice. Současné portfolio pro chytrou domácnost tak vedle chytrých termostatů tado° a chytrých zámků Nuki rozšiřuje i o chytré osvětlení.

Chytré osvětlení Innr je založeno na rádiovém protokolu Zigbee. Výhodou je nízká spotřeba energie, široký dosah a snadné propojení mnoho zařízení různých značek do jedné efektivní sítě - Innr je plně kompatibilní s Philips HUE, Apple Homekit, Homey, SmartThings či hlasovými asistenty Siri, Alexa, Google. Instalace chytrého osvětlení Innr je velmi jednoduchá a intuitivní.

Sortiment Innr je pestrý, pro každou běžnou situaci nabízíme řešení: LED žárovky pro patici E27, E14 či GU10, interiérové a exteriérové LED pásky, stropní svítidla či venkovní reflektory. V každém kousku bytu, domu či zahrady si tak můžete snadno vytvořit světelnou atmosféru podle libosti.

Více informací


EST Elektro-System-Technik, s.r.o.
logo EST Elektro-System-Technik, s.r.o.

Již 30 let působíme na českém trhu a exkluzivně vám nabízíme elektroinstalační materiál, osvětlovací techniku, vzduchotechniku, komunikační systémy a kabely renomovaných výrobců z Německa, Francie, Belgie, Rakouska či Itálie, kteří patří ke špičce ve svém ...

 
 
Reklama