Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

axelum: Unicorn posiluje svoji pozici v oblasti informační bezpečnosti

Společnost axelum přebírá služby v oblasti informační bezpečnosti poskytované v rámci Unicorn Systems. Pod mottem „Your information – Our priority“ nabízí komplexní služby při zabezpečení dat a informací klientů, čímž pomáhá chránit jejich podnikání.


Digitalizovaný svět přináší velké výhody a příležitosti, ale nese s sebou i stále ještě těžko uchopitelná rizika, která mohou rozvoj firem negativně ovlivňovat, ba jim způsobovat finanční ztráty a poškozovat reputaci. Kromě ochrany podnikání jako takového jde také o splnění přísných bezpečnostních regulací daných zákony nebo nařízeními EU. Společnost axelum si kvalitou i šíří nabízených služeb klade za cíl zařadit se v oblasti svého působení k evropské špičce a stát se spolehlivým partnerem pro firmy, které považují zajištění ochrany informací a dat své organizace a svých zákazníků nejen jako nutnost, nýbrž jako příležitost.

axelum své služby poskytuje již od roku 2018, kdy vzniklo jako divize v rámci Unicorn Systems. Každoročně zdvojnásobila své obraty i počet spolupracovníků. Z pohledu portfolia služeb je axelum zajímavým dodavatelem – katalog služeb čítá desítky různých položek, které jsou vhodné jak pro malé a střední firmy, tak i pro mezinárodní korporace. Ostatně, mezi současné klienty se řadí lokální banky, retailové společnosti, ale i mezinárodní energetické a farmaceutické koncerny.

„Vždy se snažíme pomoci klientům nastavit takový systém řízení bezpečnosti informací, který jim umožní dosáhnout v přiměřeném čase efektivní úrovně informační bezpečnosti. Chceme posouvat informační bezpečnost od stavu ad-hoc řešení bezpečnostních opatření k řízenému, kontrolovanému a opakovatelnému procesu,‟ říká Filip Štolle, Managing Director společnosti axelum. „V době, kdy kybernetické útoky představují pro organizace vážnou hrozbu, je klíčové mít spolehlivého partnera, který pomůže s prevencí, ale i v době krize. A my chceme být takovým partnerem,“ dodává Václav Caisl, jednatel společnosti axelum.

axelum logo

Pro více informací navštivte webové stránky axelum.eu.

 
 
Reklama