Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Technologie Siemens umožňují firmě BenThor automation vzdělávat pracovníky v prostředí virtuální reality

Česká společnost BenThor automation uvádí na trh inovativní řešení virtuální reality pro vzdělávání v průmyslových provozech – BTverse.

  • BTverse – inovativní řešení pro vzdělávání pracovníků v průmyslových provozech
  • Komplexní a realistické virtuální prostředí, kombinace technologií virtuální reality a gamifikace
  • BTverse využívá technologie Siemens Tecnomatix Process Simulate, TIA Portal a PLCsim Advanced z portfolia Siemens Xcelerator

„BTverse je inovativní řešení pro vzdělávání pracovníků v průmyslových provozech, které kombinuje technologie virtuální reality a gamifikace s cílem vytvořit efektivně atraktivní způsob školení pro pracovníky,“ vysvětluje Ondřej Pažout, vedoucí oddělení robotiky z BenThor automation. „Pracovníci se naučí obsluhovat výrobní systémy a odstraňovat závady v prostředí virtuální reality. Prakticky se jedná o simulátor výrobní technologie,“ doplňuje. BenthorVerse nabízí bezpečné a efektivní vzdělávání bez nutnosti kontaktu s reálnými zařízeními.

„Řešení BTverse využívá nástroje z portfolia Siemens Xcelerator, které lze díky jednotným technickým standardům a otevřeným rozhraním jednoduše propojit,“ popisuje František Podzimek, vedoucí oddělení Digitální podnik v Siemens Digital Industries Česká republika. „Otevřenost, flexibilita a interoperabilita Siemens technologií jsou klíčem k vzniku inovací jako BTverse,“ dodává.

Více informací


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 
Reklama