Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Využijte výhodnou akci na elektromateriál ABB s dopravou zdarma!

Nechte si doma vytvořit spolehlivou elektroinstalaci, která Vás ještě přežije!

V období od 1. října do 31. prosince 2023 jsme pro vás připravili zvláštní nabídku v K&V ELEKTRO! Za nákup vybraného sortimentu ABB jakékoli částky vám zajistíme dopravu zdarma a navíc poskytneme slevu 100 Kč na váš další nákup. A pokud vaše objednávka přesáhne 1 500 Kč, dostanete od nás dárek! Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost.

Vybrat si můžete ze tří hlavních kategorií. Interiérové vypínače ABB, venkovní vypínače ABB a elektromateriál ABB. V kategorii interiérových vypínačů naleznete již po několik generací nejprodávanější řadu ABB Tango, která se vyznačuje zaoblenými rohy a příjemným lesklým materiálem hodící se do každého prostoru. Jako další řadu představujeme ABB Levit, kterou poznáte podle nejhranatějších hran, co jste kdy viděli. Hezky zapadne do ultramoderního prostředí. Dá se koupit v decentních i ostrých barvách. Naproti tomu řada ABB Swing či Swing L disponuje jemným a univerzálním designem v podzimních tónech. Nabízíme i řadu porcelánových otáčecích retro vypínačů ABB Decento pro všechny milovníky vintage stylu.

V kategorii venkovních neboli odolných vypínačů s vyšším krytím IP naleznete i další řady jako jsou ABB Pratik a Variant+. V širokém sortimentu elektromateriálu ABB máme k dispozici instalační krabice, rozvodnice, audio a videotelefony, designové termostaty a pohybová čidla.

Nabídka platí do 31. 12. 2023, takže neváhejte a udělejte si radost slevou na produkty ABB.

Objevte kompletní nabídku!


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama