Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Objevte nové možnosti s našimi PLC

V říjnu a listopadu jsme pro vás připravili unikátní možnost pracovat s našimi nejnovějšími PLC regulátory IMIO110.2 a IMIO105.2 za velmi lákavé ceny!

Co můžete očekávat:

  • Otestujete nejnovější verzi Domat Software: Vyzkoušejte si známé programovací nástroje a aplikace IDE, RUNTIME, WEB, PROXY nebo VISUAL - s novými funkcemi v oblastech bezpečnosti, ovládání a programování. Všechny nově pod označením Domat Software (logem?).
  • Výkonné regulátory IMIO110.2 a IMIO105.2: Nová generace těchto PLC regulátorů je navržena s ohledem na náročné aplikace a je nyní dostupná za ještě atraktivnější ceny.
  • Výhodná nabídka: Jsme si vědomi významu spolupráce s našimi obchodními partnery. Proto jsme pro vás připravili tuto akci s jedinečnou nabídkou, která vám poskytne šanci získat kompaktní PLC za atraktivní ceny a pomůže vám zvládnout pracovní výzvy, které nás všechny před koncem roku čekají.
  • Technická podpora: Naši techničtí experti jsou k dispozici, abyste mohli využít plný potenciál těchto regulátorů ve vašich projektech.

 

Jak tuto výhodnou nabídku využít:

  • K objednávce připojte kód akce „IMIO“.

 

Pro více detailů nás neváhejte kontaktovat na produkty@domat.cz nebo +420 461 100 771.

 

Uvedené akční ceny jsou bez DPH, platné od 1. 10. do 30. 11. 2023 a již se na ně nevztahuje rabatová politika společnosti Domat.

 

Děkujeme za vaši důvěru a spolupráci,

tým Domat Control System


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama