Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Merbon family se mění na DOMAT SOFTWARE

Inovace a vylepšení pro vaše potřeby

Inovace se neomezují pouze na hardware našich produktů. V nadcházejících letech se zaměříme na značné posílení vlastního vývoje našeho softwaru, což přinese další generaci těchto nástrojů. S touto příležitostí jsme se rozhodli přejmenovat naši softwarovou řadu z Merbon na DOMAT SOFTWARE, čímž jsme ještě více propojili naše produktové řešení s názvem naší společnosti, a zároveň tím zvyšujeme povědomí o naší značce.

DOMAT SOFTWARE otevírá novou éru v oblasti softwarových řešení pro automatizaci budov. Tímto krokem vyjadřujeme vůli investovat do inovací a posunu vpřed v oblasti softwarového vývoje. Chceme přinést na trh nejenom výkonný hardware, ale také komplexní, flexibilní a uživatelsky přívětivý software, který vám umožní dosáhnout maximální efektivity a optimalizace při psaní softwaru na vašich projektech.

A CO NOVÉHO SOFTWARE PŘINÁŠÍ?

  • Podpora komunikačních .NET driverů
  • Bezpečnost řídicích systémů
  • Novou verzi Domat IDE budete moci vyzkoušet už začátkem října!
  • Nové možnosti pro grafické zobrazení
  • Vylepšený BACnet

Více naleznete na našich webových stránkách: https://www.domat-int.com/cs/novinky/2023-09-merbon-family-se-meni-na-domat-software

Více informací


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama