Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytrá domácnost ušetří čas a znamená také úsporu energií

Úsporné žárovky byly velkým hitem, dnešní společnost je ale ještě mnohem dál. Jde o úsporu financí, ale také pohodlí všech členů rodiny. Ušetřit čas, to je otázka, která je nyní až na prvním místě.


Zdroj obrázku: ltstudiooo / Adobe.com

Chtěli jste vždycky svou domácnost řídit z mobilu? Nyní máte možnost, protože aplikace pro váš smartphone je už připravena! Nastavte si kávovar, zhasněte světla v kuchyni nebo sledujte spotřebu elektřiny, nic nepředstavuje problém. Vůbec nemusíte vstávat z gauče, stačí jen, abyste měli v ruce mobilní telefon.

Okamžitá změna teploty barev

Chytrá žárovka rozhodně není jen rajskou hudbou budoucnosti, může si ji pořídit už naprosto každý. Chytrá domácnost díky ní dostává nový rozměr, vyladíte si totiž večerní chvilky k plné spokojenosti. Potřebujete studené bílé světlo pro práci, teplé bílé pro odpočinek? Jediné kliknutí v mobilní aplikaci rozhodne, kterým směrem se vydáte! Klid, četba, soustředění, záleží, co všechno vás čeká v příští hodině. Se žárovkami ale jen začínáme, protože jde také o bezpečnost. Tu zajistí kvalitní IP kamery, díky kterým můžete v přímém přenosu sledovat svůj obývák, ať už jste na služební cestě nebo kdekoliv mimo domov. Můžete se cítit v bezpečí, okamžitě vás totiž upozorní, když doma nebude všechno v pořádku.

Důležitou roli mají také zásuvky

Chcete mít přehled o spotřebované energii? Nehodláte riskovat nepříjemné překvapení nad každoročním vyúčtováním? S chytrými zásuvkami můžete mít jasno o všech spotřebovaných kilowatthodinách ve vašem bytě. Velký nedoplatek se opakovat nebude, stačí, abyste si vždy prohlédli přesnou statistiku a věděli, na co se připravit. Možná vám moderní technologie napoví, že byste měli vyměnit některý ze spotřebičů. Pokud vás tato tématika zaujala, navštivte cel-tec.cz a dozvíte se víc!

 
 
Reklama