Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zumtobel svítí v historické budově City Palais na Václavském náměstí

Společnost Zumtobel dodala pro prestižní projekt funkční svítidla Panos a VIVO II včetně sofistikovaného řídicího systému pro mimořádně hospodárný provoz.

Společnost Zumtobel se podílela na realizaci stavebních úprav historického domu City Palais na Václavském náměstí v Praze, v němž byla slavnostně otevřena nová interaktivní zážitková expozice značky Pilsner Urquell: The Original Beer Experience. Zumtobel zajistil v rámci realizace projektu v této památkově chráněné secesní budově kompletní funkční osvětlení se svítidly Panos a VIVO II včetně vyspělého řídicího systému.

„Máme velkou radost, že jsme se mohli podílet na realizaci tohoto projektu ve známé secesní budově City Palais ve spodní části Václavského náměstí, která je ozdobou historického centra Prahy,“ řekl Jan Vacek, generální ředitel české pobočky nadnárodní společnosti Zumtobel Group. „Podle požadavků investora jsme pro projekt Pilsner Urquell Experience připravili kompletní funkční osvětlení založené na třífázových lištách osazených nejmodernějšími svítidly Panos a VIVO II. Jak je u našich hospodárných osvětlovacích systémů Zumtobel standardem, završuje celou instalaci sofistikovaný řídicí systém, který zajišťuje potřebné osvětlení s minimální spotřebou elektrické energie v závislosti na měnících se podmínkách. Samozřejmostí je také snadná údržba a dlouhá životnost.“

Svítidla Panos, jejichž design zdobí prestižní ocenění iF Product Design Award, přivítají návštěvníky Pilsner Urquell Experience v centru Prahy vynikající kvalitou světla díky nejmodernějším technologiím. Konstrukce svítidel Panos, která ve funkční harmonii snoubí kvalitu s hospodárností, je založena na vysoce kvalitních reflektorech a inovativních technologiích LED.

Druhým pilířem systému funkčního osvětlení v historické budově City Palais je řada ekologických svítidel VIVO II, která splňuje přísné standardy v oblasti trvalé udržitelnosti, ale současně dokáže svým příjemným a intenzivním světlem vytvořit optimální prostředí pro luxusní zážitky. Svítidla VIVO II s atraktivním moderním designem založeným na vyspělých technologiích jsou oblíbenou volbou pro obchody, výstavní síně a další prezentační prostory. Reflektory ve stropních lištách jsou libovolně polohovatelné. Osvětlení je tak možné přizpůsobovat měnícím se požadavkům.

Svítidla VIVO II i Panos přispívají k hospodárnému provozu energeticky účinné zdroje světla (LED) ve spojení s inteligentním systémem elektronického řízení.

Více informací


ZG Lighting Czech Republic s.r.o.
logo ZG Lighting Czech Republic s.r.o.

Skupina Zumtobel Group je mezinárodní hráč na poli světelného průmyslu a vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a souvisejících služeb. Se širokým portfoliem vysoce kvalitních svítidel poskytuje rakouská značka Zumtobel, specialista na ...

 
 
Reklama