Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Detektor špionážních zařízení iProtect 1217 pomůže najít GPS tracker ve vozidle

Smyslem sledování polohy je kontrola a zabezpečení vozidel, zejména firemní flotily aut a strojů. Někdy je však potřeba GPS lokátor vyhledat - například když prodáváme firemní auto do soukromých rukou.

Jak najít gps lokátor v autě pomoci detektoru iProtect

Výkonné zařízení, které skenuje veškeré objekty (vozidla, budovy, atp.) na přítomnost GPS lokátorů a dalších špionážních zařízení nesmírně ulehčuje práci a poskytuje vysokou úroveň zabezpečení před nechtěným sledováním.

Práce s detektorem špionážních zařízení, který dokáže najít i GPS lokátor v autě, spočívá v detekci veškerých signálů (digitálních signálů, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE, 5G, atd.). Z toho důvodu než začnete skenování je nutno vypnout vůz, všechna v ním pracující zařízení a také veškerou elektroniku kolem vozu. Takto vyloučíte rušivé vnější vlivy elektroniky a zařízení která vysílají a přijímají signál, čímž zkresluji výsledek. Jestli se skenované vozidlo nachází v centru města tak rušivé vlivy budou zasahovat i z okolí - tehdy je dobré se vzdálit na místo z co nejmenším zahuštěním osídlení.

Detektor sledovacích zařízení iProtect

Spolehlivým nástrojem a naprostou špičkou pro detekci signálů je profesionální detektor špionážních zařízení iProtect. Dokáže detekovat a lokalizovat celou řadu přístrojů:

  • GPS lokátory,
  • bezdrátové odposlechy WiFi, WiMax,
  • štěnice a odposlechy GSM,
  • mobilní telefony a smartphony,
  • špionážní telefony s WiFi, Bluetooth,
  • videokamery s modulem GSM,
  • odposlechy Bluetooth.

Pokročile nastavení a vysoká citlivost rozlišuje přes 26 mobilních a bezdrátových pásem. To činí iProtect jedničkou pro ochranu proti sledování a nástroj pro prohlídky vozidel na přítomnost GPS, a také trvalou ochranu firemních informaci.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama