Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pracovní oděvy Lindström s RFID čipy vám pomůžou zefektivnit pracovní procesy ve firmě

Společnost Lindström pronajímá pracovní oděvy a další textil pro různá odvětví. Textilie jsou opatřeny RFID čipy, které vám přinesou řadu benefitů.

Díky čipům zaměstnanci Lindström oděvy při manipulaci naskenují pomocí RFID čtečky a zaevidují jejich pohyb do online systému. Oděvům se tak automaticky přiřadí nový stav - tedy zda jsou u klienta na pracovišti, v prádelně nebo na cestě. Zaměstnavatelé tak mají dokonalý přehled o koloběhu pracovních oděvů, samozřejmě s maximálním respektem k ochraně osobních údajů zaměstnanců.

V aplikaci eLindström si můžete snadno vygenerovat reporty a zjistit, kde se právě oděv nachází a jaká je historie jeho používání, údržby a oprav. Tato data můžete využít pro další optimalizaci výrobních procesů. Jak?

1. Dodržování hygienických norem: Pracovníci v některých odvětvích, např. v potravinářském průmyslu, se musí denně převlíkat do čistého oblečení. V reportu jednoduše uvidíte, zda se oděvy konkrétního zaměstnance skutečně perou dostatečně často. Pokud ne, je možné, že je ohrožena hygiena výroby a dojde ke kontaminaci potravin.

2. Bezpečnost práce a ergonomie: Na základě počtu oprav oděvů můžete zjistit, že zaměstnanec nemá ergonomicky zařízené pracoviště, případně že mu chybí nějaké nářadí či náčiní.

3. Optimalizace počtu kusů pronajatých oděvů: Z reportu také vyčtete, že některých oděvů máte pronajatých zbytečně moc, nebo naopak málo. Navíc nezapomenete vrátit oděvy zaměstnance, který už u vás nepracuje.

Odhalením těchto problematických bodů můžete ušetřit čas, peníze i zbytečné starosti a optimalizovat pracoviště i výrobní postupy.

Vyberte si kolekci pracovních oděvů


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama