Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ABB dává příležitost podnikavým lidem se zájmem o udržitelná řešení

ABB vypisuje soutěž pro startupy z oblasti úspor a efektivního nakládání s elektrickou energií. Přihlášky do výzvy ABB Electrification Startup Challenge 2023 mohou zájemci podávat do 21. února 2023.

ABB spolu s partnery Microsoft a SynerLeap vypsala výzvu pro startupové projekty s potenciálem inovativní výroby, služeb a souvisejících řešení. Zájemci se mohou přihlásit do jedné ze čtyř kategorií:

  • Řešení distribuce elektrické energie – bateriové systémy pro ukládání energie (BESS)
  • Kybernetická bezpečnost v elektrických rozvodnách
  • Řešení pro chytré budovy – rezidenční aplikace
  • Inteligentní měření a monitorování stejnosměrného proudu

Hledaní inovátoři mají přijít s řešeními, která zvyšují bezpečnost, energetickou účinnost, efektivitu a udržitelnost v nakládání s elektrickou energií. Mohou se vztahovat na ukládání energie, včetně bateriových úložišť, kybernetickou bezpečnost energetického provozu nebo chytré domácnosti a související úspory.

ABB chce také prostřednictvím soutěže ABB Electrification Startup Challenge 2023 stimulovat pokrok v oblasti špičkových řešení a digitálních technologií v celém průmyslu, a podpořit tak udržitelnější budoucnost planety a společnosti.

Co získá vítěz výzvy?

  • Bude moci ukázat a sdílet řešení v pilotním nebo na zákaznickém testovacím případu.
  • Dostane příležitost přístupu k laboratornímu prostředí, která ABB používá společně se zákazníky, což zákazníkům umožní aktivně si řešení vyzkoušet a podělit se o zpětnou vazbu.
  • Obdrží 30 000 USD za spolupráci s ABB Elektrotechnika na vývoji řešení.
  • Získá šestiměsíční bezplatné členství SynerLeap, v akcelerátoru startupů ABB, který podpoří jeho růst a viditelnost napříč ABB, včetně partnerů a zákazníků (hodnota 10 000 USD).
  • Absolvuje exkluzivní mentorské sezení s poradci Microsoftu pro startupy.

Podrobné informace k poptávaným řešením, harmonogram a přihlášky


ABB s.r.o.
logo ABB s.r.o.

ABB je přední světovou společností působící v oblasti energetiky a automatizace. V České republice působí na osmi lokalitách a zaměstnává více než 3400 lidí. Hlavní produkce: Elektromotory, generátory, frekvenční měniče, jejich díly, projekce, dodávky, ...

 
 
Reklama