Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Evropská Zumtobel Roadshow zavítala poprvé do střední Evropy. Hostitelským městem bylo Brno.

Skupina Zumtobel představila v září v prostorách Fakulty stavební Vysokého učení technického v Brně aktuální nabídku svých světelných koncepcí včetně nových produktů značek Zumtobel a Thorn pro všechny hlavní segmenty osvětlení.

Brno se stalo první zastávkou Zumtobel Roadshow ve střední a východní Evropě. Aktuální nabídku svých světelných koncepcí včetně nových produktů značek Zumtobel a Thorn představila skupina Zumtobel Group v pondělí 5. září v prostorách Fakulty stavební Vysokého učení technického.
Brno se stalo první zastávkou Zumtobel Roadshow ve střední a východní Evropě. Aktuální nabídku svých světelných koncepcí včetně nových produktů značek Zumtobel a Thorn představila skupina Zumtobel Group v pondělí 5. září v prostorách Fakulty stavební Vysokého učení technického.

Brněnská stavební fakulta se tak stala 17. zastávkou evropské Zumtobel Roadshow, která odstartovala v březnu 2022.

„Těší nás, že jsme se stali první zemí ve střední a východní Evropě, kam zavítala výstava Light(s) on Tour. V současné složité době, ve které všichni hledají úsporná řešení pro osvětlení budov i veřejných prostor, nabízíme moderní osvětlení s nízkou spotřebou energií, které je uživatelsky příjemné, a navíc má moderní design. Jsem rád, že širokou paletu naší nabídky jsme mohli profesionálním způsobem odprezentovat všem zájemcům v České republice,“ uvedl Jan Vacek, generální ředitel ZG Lighting Czech Republic s.r.o., české pobočky nadnárodní společnosti Zumtobel Group.

Pozvaní odborníci a zákazníci se mohli v unikátní expozici Light(s) on Tour detailně seznámit s nejmodernějšími produkty značek Zumtobel a Thorn pro vnitřní i venkovní osvětlení, průmyslové využití, kulturu a vzdělávání, maloobchod, nouzová osvětlení a digitální systémy řízení.

Inovativní systémy Zumtobel a Thorn nabízejí mnohem víc než jen vhodné osvětlení. Díky své komplexní koncepci založené na nejnovějších vědeckých poznatcích zlepšují pracovní prostředí, chrání ekosystémy, posouvají trvalou udržitelnost na vyšší úroveň, zvyšují bezpečnost silničního provozu, a dokonce usnadňují lidem učení.

Mezinárodní Zumtobel Roadshow s expozicí Light(s) on Tour putuje po evropských zemích již od března 2022. Po Francii, Španělsku, Německu, Rakousku a Švýcarsku se nevšední prezentace nejnovější osvětlovací techniky nyní přesouvá do regionu střední a východní Evropy. Tato etapa odstartovala v reprezentativních prostorách stavební fakulty v Brně, které se tak stalo 17. městem, do něhož Zumtobel Roadshow zavítala. Doposud expozici Light(s) on Tour navštívilo více než 1300 zákazníků. Produkty Zumtobel a Thorn se v nadcházejících týdnech a měsících představí také v Polsku, Chorvatsku, Slovinsku, Rumunsku, Srbsku a dalších zemích.


ZG Lighting Czech Republic s.r.o.
logo ZG Lighting Czech Republic s.r.o.

Skupina Zumtobel Group je mezinárodní hráč na poli světelného průmyslu a vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a souvisejících služeb. Se širokým portfoliem vysoce kvalitních svítidel poskytuje rakouská značka Zumtobel, specialista na ...

 
 
Reklama