Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schneider Electric spouští v Evropě partnerský program mySchneider IT Partner Program

Zjednodušená struktura je navržena tak, aby pomohla partnerům přizpůsobit se měnícím se podmínkám na trhu, využívat nové trendy a rozvíjet své podnikání.


Nejnovější vývojový stupeň partnerského programu založený na více než 40 letech spolupráce podporuje naše partnery v oblasti IT, mimo jiné prostřednictvím zjednodušené struktury, různých specializací pro klíčová odvětví, včetně datových center, IT řešení, softwaru a služeb, a nové nabídky prodejních nástrojů, školení a zdrojů. Dále zahrnuje nové výhody sladěné s každou ze specializací a nabízí partnerům jasnou strategii udržitelnosti s využitím řešení Schneider Electric Green Premium™, která zajišťují udržitelný výkon a oběhovost.

První fáze vývoje programu, která je k dispozici již dnes, se zaměřuje na novou specializaci „IT Solution Provider“, která partnerům umožňuje certifikaci na třech úrovních – Select, Premier a Elite – pro kombinování více IT specializací bez ohledu na partnerský status. Poskytuje partnerům možnost identifikovat, přeprodávat, konfigurovat a/nebo instalovat řešení IT infrastruktury pro malé a střední firmy nebo korporace. Fáze 2 a 3, které zahrnují specializace „IT Software & Services Provider“ a „Data Center Solution Provider“, budou k dispozici v roce 2023.

Mezi funkce a výhody patří:
  • Nová struktura: Poskytovatelé IT řešení mohou postupovat od úrovně „Enrolled“ až po úroveň „Elite“ na základě přístupu založeného na metrikách, který zvyšuje klíčové kompetence, certifikace a výkonnost.
  • Nové rozhraní: Přehledný panel programu nabízí prodejcům, partnerům a manažerům programu přehled o pokroku firmy i jednotlivců v jednotlivých specializacích.
  • Vylepšené cesty školení: Zahrnující širokou škálu projektovacích nástrojů, školení a zdrojů, které partnerům pomohou diverzifikovat a posílit jejich obchodní modely a splnit požadavky zákazníků.
  • myRewards: Systém odměn přizpůsobený obchodním požadavkům partnerů, včetně odměn a finančních pobídek, které proaktivně identifikují, rozvíjejí a pomáhají realizovat nové obchodní příležitosti.
  • Udržitelnost: Přístup k produktům a řešením Green Premium™ společnosti Schneider Electric, které zákazníkům zajišťují větší soulad s předpisy a transparentnost, menší dopad na životní prostředí a udržitelný výkon.

Další informace o novém partnerském programu mySchneider IT Solution Provider


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama