Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Květnový 28. ročník veletrhu AMPER 2022

...je úspěšně za námi! :)

Areál brněnského výstaviště letos hostil tradiční AMPER už po osmadvacáté. Výjimečně až v květnu. Naše společnost nechyběla na seznamu skoro 600 vystavovatelů ani tento rok. Přes neveselou situaci, kvůli které musel být veletrh dvakrát posunut, můžeme s potěšením říct, že byl i tento ročník velmi úspěšný.

Často jste se nás ptali hlavně na dostupnost produktů v této nelehké době. Právě tyto dotazy potvrdily, že mít vlastní vývojový tým na úrovni HW a SW nám umožňuje flexibilně reagovat na nedostatek některých součástek a tím zachovat kontinuitu dodávek.

Děkujeme organizátorům za bezproblémový průběh akce a hlavně Vám všem, kteří jste nás přišli navštívit. Doufáme, že jste načerpali nové informace a inspiraci, odvezli si zajímavé poznatky a kontakty a užili si skvělou atmosféru, která nás celý týden provázela.

Příští ročník se bude konat opět v březnu v termínu od 21. do 23. 3. 2023. Opět v Brně, opět s námi a věříme, že opět i s Vámi! :)

Budeme se těšit,

tým Domat Control System

Více informací


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama