Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Farma Vraňany Hanč na Mělnicku vsadila na svítidla Zumtobel a Thorn

Jahody na poli i ve sklenících potřebují ke svému dozrávání mimo jiné dostatek světla. Lahodné jahody z Farmy Vraňany Hanč na Mělnicku se bez správného osvětlení neobejdou ani při své prezentaci v nově otevřeném farmářském centru s prodejnou, kavárnou a bistrem.

„Máme velkou radost, že naše inovativní svítidla Zumtobel a Thorn mohou vytvářet příjemné prostředí pro zákazníky a návštěvníky Farmy Vraňany Hanč v její nově otevřeném centru, které je doplněné o kavárnu a bistro,“ říká Jan Vacek, generální ředitel ZG Lighting Czech Republic s.r.o., české pobočky nadnárodní společnosti Zumtobel Group. „Při realizaci náročného projektu jsme každé svítidlo a použitou technologii přizpůsobili požadavkům klienta, ať se jedná o design, barvu a intenzitu světla, hospodárnost a ekologičnost provozu, nebo bezpečnost a snadné ovládání.“

Rodinná Farma Vraňany Hanč sází na nejmodernější technologie nejen při pěstování jahod a dalších plodin – například od roku 2018 pěstují jako jediní v Česku část jahod speciální stolní termínovanou technologií s elektronicky řízeným prostředím a závlahou – ale také v oblasti venkovního i vnitřního osvětlení svého nového sídla. To zajišťují prémiová svítidla značek Zumtobel a Thorn, která splňují přísná kritéria z hlediska designu, funkčnosti i hospodárnosti.

Za tmy přivítá návštěvníky farmy umělé osvětlení již při příjezdu na parkoviště, kde jsou instalována outdoorová svítidla Isaro značky Thorn. Mezi jejich přednosti patří zcela autonomní provoz v průběhu celého roku. Chytrá elektronika reguluje intenzitu světla během noci a na stejném principu se osvětlení přizpůsobuje změnám podmínek i při střídání ročních období, což zvyšuje ekologičnost a hospodárnost provozu při zachování prvotřídní funkčnosti.


ZG Lighting Czech Republic s.r.o.
logo ZG Lighting Czech Republic s.r.o.

Skupina Zumtobel Group je mezinárodní hráč na poli světelného průmyslu a vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a souvisejících služeb. Se širokým portfoliem vysoce kvalitních svítidel poskytuje rakouská značka Zumtobel, specialista na ...

 
 
Reklama