Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

EZS/PZTS pro váš objekt

Elektronické zabezpečovací systémy neboli poplachové zabezpečovací a tísňové systémy slouží k efektivnímu zabezpečení objektů. Chránit lze jak majetek, tak zdraví osob.

Využitelnost EZS/PZTS je široká.

Jaké funkce EZS/PZTS nabízejí

Primární funkcí elektronických zabezpečovacích systémů je okamžitě detekovat vniknutí do zabezpečeného objektu a informovat o události osobu pověřenou zabezpečením nebo majitele objektu. Ohlášení události může proběhnout spuštěním sirén, zasláním SMS, MMS nebo hovorem na mobilní telefon.

Kromě toho mohou EZS detekovat vznik požáru (to mají na starost elektronické požární systémy), zaplavení vodou, únik nebezpečných plynů, s jejich pomocí můžete na dálku ovládat nastavení a spuštění topení, zavlažování, rozsvícení světel a systémy je možné propojit i s kamerovými a přístupovými systémy. Součástí systémů mohou být i SOS tlačítka nebo připojení na vzdálený pult centrální ochrany.

Návrh a instalace elektronického zabezpečovacího systému

Nejlepší je, pokud se s požadavkem na návrh poplachového zabezpečovacího a tísňového systému obrátíte na prověřenou bezpečnostní agenturu, jako je TOP security. Odborníci na zabezpečení vám navrhnou EZS na míru a postarají se o jeho instalaci, revize a servis.

Při návrhu EZS se postupuje podle čtyřstupňové škály, která pokrývá stupně zabezpečení pro všechny typy objektů - od rekreačních chat, rodinných domů a bytů, přes kanceláře, obchody, nemocnice, sklady nebo banky až po tajné archivy nebo muniční sklady. Návrh vždy vychází z typu a provozu příslušného objektu. Návrh je optimalizován tak, aby bylo zabezpečení co nejefektivnější, ale zároveň, aby byla jeho cenová hladina adekvátní.

EZS / PZTS


TOP security, s.r.o.
logo TOP security, s.r.o.

Patříme mezi přední bezpečností agentury v České republice a to už od roku 1992. Veškeré služby zajišťujeme z vlastních zdrojů, proto jsme schopni vám garantovat nejvyšší kvalitu. Pracujeme chytře, systematicky, efektivně. Klientům přinášíme profesionální ...

 
 
Reklama