Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mobilní termovizní kamera Laserliner Compact Plus

Termovizní kamery pomáhají kontrolovat stroje, elektroinstalace, kanalizace a topné systémy budov. Model Laserliner Compact Plus je vhodný pro profesionální použití ve stavebnictví.

Kompaktní termovizní kamera umožňuje detailní analýzu např. výběrem nejteplejších a nejchladnějších bodů na obrazovce a pořizováním záznamu v podobě fotografií a videa. Kamera má citlivé čidlo 80x80, se kterým snadno identifikujete závady a nesrovnalosti v elektroinstalacích a kanalizačních nebo topných systémech.

Podívejme se blíže na specifikaci termovizní kamery Laserliner Compact Plus. Zařízení pořizuje záznam v rozlišení 1280×960, obraz je zobrazen na displeji v jednom ze 4 režimů: digitální obraz, termální obraz, obraz v obraze (PIP) nebo MIX - překryvný digitální a termální obraz. Rozsah zjistitelných teplot činí -20 °C až 350 °C. Kamera se vyznačuje vysokou přesností, tolerance chyby je pouhé 2 °C. Díky ukazovátku lze ostatním snadno ukázat na určité místo nebo objekt. Vestavěná LED svítilna umožňuje osvětlení tmavých míst. Vestavěný lithium-iontový akumulátor zajistí až 4 h práce. Kameru můžete připevnit na libovolný stativ se závitem 1/4“.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama