Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

IDEKIT: sada pro vývoj a běh automatizačních projektů

Domat uvádí na trh sadu nástrojů pro vývoj automatizačního softwaru.

Pod názvem Idekit nabízíme softwarové komponenty pro kompletní řetězec - od vstupních a výstupních periferií přes funkce programovatelného PLC až k zápisu dat do databází a cloudových systémů. Pro výrobce hardwaru se tak otevírá jedinečná možnost využít dlouholetých zkušeností s vývojem softwaru a vývojových prostředí pro PLC a další embedded zařízení a implementovat Idekit do svých zařízení - ať už to jsou jednoúčelové automaty nebo volně programovatelné řídicí systémy.

Idekit odděluje aplikační programy od softwaru specifického pro určitou hardwarovou platformu, čímž zaručuje bezpečný vývoj aplikací a zejména jejich efektivní uvádění do provozu a servis. Právě tyto činnosti jsou často příčinou vysokých nákladů na vývoj a oživení programovatelných zařízení. Idekit klade důraz na dálkový monitoring, a to jak ve fázi zkušebního provozu, tak při sběru dat.

V dnešním světě návrháři neustále řeší dostupnost a cenu jednotlivých typů procesorů. Změny designu komplikují dlouhodobou udržitelnost produktů. Idekit je nástrojem, který usnadňuje přechody mezi hardwarovými platformami. Umožňuje tak jejich optimalizaci a škálování a přitom zachovává jednotné rozhraní jak pro programátory aplikací, tak pro jejich uživatele. Prodloužení životního cyklu produktu tak snižuje celkové náklady a šetří práci vývojářů, což je dnes jedna z nejcennějších komodit.

Více informací a kontaktní údaje najdete na novém webu Idekit zde: https://www.idekit.cz/cs 

Více informací


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama