Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čechy láká chytrá domácnost stále více, stavební veletrh FOR ARCH poradí s bezpečností i s úsporami

Období nucené veletržní přestávky je pryč a přípravy na podzimní sezónu klíčových událostí intenzivně probíhají. Očekávanou akcí je nejvýznamnější stavební veletrh v Česku FOR ARCH, který proběhne ve dnech 21. až 25. září 2021 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Jeho letošní ročník přinese nové příležitosti pro obchodníky i jejich zákazníky. Navíc nabídne kompletní nomenklaturu stavebních oborů i unikátní souběh s veletrhem nábytku FOR INTERIOR. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD. Partnerem veletrhu je Skupina ČEZ.

Chytré domácnosti na vzestupu

O chytré vybavení a zabezpečení domácnosti má každým rokem zájem stále více Čechů. Především mladší rodiny vybavují své domovy nejen chytrými bezpečnostními zařízeními či systémy na ovládání energií, ale také chytrými spotřebiči. Podle údajů statistiků používá alespoň jedno chytré zařízení spojené s domácností 12 procent Čechů ve věku 25–34 let. Tyto technologie přinášejí nejen vyšší úroveň zabezpečení a ochrany, ale také úspory i komfortnější život. Proto je oblast elektrotechniky a zabezpečení jedním z pilířů veletrhu FOR ARCH, který nabízí osobní výběr produktů od nejvýznamnějších firem i možnost bezplatné konzultace s odborníky na stáncích vystavovatelů a v Poradenském centru Ministerstva vnitra ČR.

Vystavovatelé z této sekce v rámci veletrhu představí své elektrotechnické novinky v oblastech zabezpečení, domácí zábavy, osvětlení, ovládání funkcí domu a v automatizaci budov či ve výrobě vlastní elektřiny; a také poradí, jakým způsobem si zařídit chytré a úsporné bydlení. Své nejnovější výrobky představí v Letňanech například společnosti S-Power, Immax, Optosat, Jablotron nebo 2N Telekomunikace a Teco. Téma elektrotechnika a zabezpečení bude též součástí doprovodného programu, kde se zájemci seznámí s nejnovějšími bezpečnostními trendy a řešeními k ochraně budov a zabezpečení majetku.

Nejen o chytré domácnosti se návštěvníci na veletrhu dozví maximum informací. Budou moci v Letňanech vyřešit či posunout své plány a požadavky na stavbu či rekonstrukci: od prvního náčrtu až po detailní podobu interiéru. A to také díky mimořádnému souběhu FOR ARCH s nábytkářským veletrhem FOR INTERIOR. Ten nabídne portfolio produktů a služeb z odvětví nábytku, interiérů a bytového designu, čímž dokonale doplní klasickou nomenklaturu stavebního veletrhu.

Více informací


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama