Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Siemens Xcelerator dokáže vytvořit dokonalou surfařskou vlnu

Na moři nejlepší surfařské vlny tvoří sama příroda. V bazénech společnosti Surf Loch se propojily dlouholeté surfařské zkušenosti s pokročilými technologiemi Siemens, aby bylo možné ty nejlepší vlny napodobit.

Unikátní propojení hardwaru a softwaru nabízí skvělý surfing kdekoliv na světě a z bazénů s vlnami se stává rentabilní investice

Tom Lochtefeld ze společnosti Surf Loch odjakživa snil o vybudování surf arény, kde by surfaři měli pocit, že jezdí na skutečné vlně. K vytvoření dokonalých vln potřeboval Lochtefeld, technologii, která by ovládala různé prvky, jako jsou síla a načasování proudu vody – to vše umístěné přímo v bazénu s vlnami. Nakonec to byly zkušenosti a znalosti společnosti Siemens a portfolio Xcelerator, které umožnily společnosti Surf Loch naprogramovat, vytvořit a optimalizovat vlastní továrny na vlny.

„Když jsem začínal, surfování bylo hodně v ústraní. Potřebujete trh, abyste vytvořili hodnotu, která přiměje společnost investovat do softwaru a moderních strojů. A tak to byla kombinace těchto prvků, které se sešly najednou a umožnily nám dostat se tam, kde jsme teď,“ říká Lochtefeld.

Dnes jsou nejlepší surfařské vlny od společnosti Surf Loch uceleným produktem, který může být dodán kamkoliv na světě, včetně vnitrozemských států, kde dosud surfování nebylo možné. Díky chytrému a flexibilnímu řešení představuje vybudování surf arény rentabilní investici.


Vlny pro začátečníky i pokročilé

Technologie Surf Loch je velmi přínosná pro začátečníky, protože poskytuje konzistentní, stále se opakující tvar vln, který umožňuje novým surfařům přesně předem vědět, jaký tvar vlny přijde. Tyto podmínky jsou pro začátečníky příjemnější ve srovnání s mořskými vlnami, které se neustále mění. Navíc surfaře neomezuje strach ze žraloků a medúz, který často brání dětem i dospělým vstoupit do vody. Jednotnost a předvídatelnost vln pomáhá i pokročilým surfařům. Těm opakovaně nabízí přesně stejnou vlnu, na které si mohou vyzkoušet, pilovat a tvořit i ty nejobtížnější triky. Na svoji nejlepší vlnu v surf arénách vybavených systémem Surf Loch nemusí surfaři čekat, stačí si ji objednat.

více o Siemens Xcelerator


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 
Reklama