Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytrý EATON xComfort

Víte, co všechno vám vyřeší bezdrátová elektroinstalace EATON xComfort? Zjistěte více informací na stánku Eaton v rámci Stavebního veletrhu online.

Pokrok nezastavíte. Nepřemýšleli jste o tom, že je nejvyšší čas si dopřát chytrou elektroinstalaci? Ale jak to udělat, když jsou elektrorozvody už hotové a v žádném případě nechci zasekávat nové kabely a dělat jakýkoli nepořádek v domě? Moderním řešením je bezdrátový systém xComfort od společnosti Eaton, který nabízí značné výhody řešení elektroinstalace jak pro modernizace bytů či domů, ale také v novostavbách. Díky dokonalé regulaci vytápění a chlazení, řízení rekuperační jednotky či jiných technologií systém xComfort v domě uspoří až 30% energií. Umožní pohodlné ovládání osvětlení a spotřebičů, bude dokonale regulovat zastínění když nejste doma a pochopitelně přinese větší bezpečnost a zvýšený komfort v ovládání. Součástí každého domu je chytrá jednotka Smart Manager, která prostřednictvím internetu umožní ovládání ze smartphonu, ať je uži¬vatel doma, nebo třeba na dovolené.

Zjistěte více na našem stánku v rámci Stavebního veletrhu online. Naši odborníci na „Chytrou domácnost“ jsou připraveni vám poradit v termínu 14. – 16. května 2021 od 9:00 do 18:00. Můžete se těšit na živé video hovory s odborníky, konzultace zdarma a materiály ke stažení.

Kontakty na reali¬zační firmy a další informace o systému naleznete na webu chytré elektroinstalace.

STÁNEK EATON NA VELETRHU VELOTON

 
 
Reklama