Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výhodné sady profesionálních nástrojů pro protahování a odvíjení kabelů zn. RUNPOTEC

V sortimentu rakouské značky Runpotec najdete profesionální nástroje a pomůcky pro protahování a odvíjení kabelů, které maximálně zefektivní práci a zklidní nervy každého elektromontéra a elektrikáře.

V naší nabídce najdete výhodné sady pro odvíjení kabelů s velmi oblíbenou kompaktní odvíječkou RUNPOTEC X BOARD v kombinaci s multifunkčním trnem či protahovacím perem.

Dále nabízíme sady pro protahování kabelů s trojnásobně krouceným perem RUNPO 5 vč. patentované špičky RUNPOGLEITER či sadu s protahovacím perem ze skelného vlákna na robustním nerezovém stojanu. V sadě nabízíme rovněž bestseller - protahovací pruty RUNPOSTICKS.

Výhodné sady pro inspekci potrubí, rozvodů a šachet obsahují inspekční kameru RUNPOCAM RC 2 se záznamem audia, foto a HD videa v kombinaci s protahovacími pery POWER REX, RUNPOSTICK nebo protahovacími pery ze skelného vlákna na odvíjecím stojanu.

Ucelený sortiment pro odvíjení a protahování kabelů vč. technických informací a katalogu RUNPOTEC najdete na našem e-shopu, případně navštivte náš Youtube kanál EST Praha, kde můžete zhlédnout ucelenou prezentaci produktů RUNPOTEC.

Přejít do e-shopu


EST Elektro-System-Technik, s.r.o.
logo EST Elektro-System-Technik, s.r.o.

Již 30 let působíme na českém trhu a exkluzivně vám nabízíme elektroinstalační materiál, osvětlovací techniku, vzduchotechniku, komunikační systémy a kabely renomovaných výrobců z Německa, Francie, Belgie, Rakouska či Itálie, kteří patří ke špičce ve svém ...

 
 
Reklama