Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Signify Digital Event: novinky ze světa osvětlení

Ve čtvrtek 29. dubna odpoledne se koná první ročník Signify Digital Event 2021. Na on-line akci se dozvíte nejnovější informace ze všech oblastí osvětlení, a to přímo od expertů Signify.


Společnost Signify je světovým lídrem v oblasti osvětlení jak u profesionálů, tak u spotřebitelů, a stojí za technologiemi osvětlení se značkami Philips, Interact, HUE, WiZ, Nature Connect a řadou dalších.

Pro účast je nutná předchozí registrace.

Těšit se můžete na představení nejlepších projektů z loňského roku i na to, co se v oblasti osvětlení chystá letos nebo novinky a největší zajímavosti v profesionálním a velkoobchodním portfoliu svítidel a světelných zdrojů. Dojde i na představení tří inovativních technologií – propojeného osvětlení Interact, přirozeného osvětlení Nature Connect a využití 3D tisku ve výrobě LED svítidel. Na programu ale najdete i seznámení s UV-C zářiči Philips, s jejichž pomocí lze snadno dezinfikovat vzduch, nebo trendy v chytrém osvětlení, novinky řady Philips Hue a představení nové značky chytrých světel WiZ.

Celou akcí bude provázet Petr Mára, známý český moderátor zajímající se o technologie. Signify Digital Event 2021 začíná ve čtvrtek 29. dubna ve dvě hodiny odpoledne a potrvá lehce přes hodinu.

REGISTRACE NA SIGNIFY DIGITAL EVENT 2021

 
 
Reklama