Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Siemens a Log.Go.Motion uzavřely partnerství pro nová digitální řešení v procesním průmyslu

Společnosti Siemens a Log.Go.Motion – specialista na digitalizaci procesů v průmyslu a logistice – uzavřely exkluzivní spolupráci. Siemens se tak stal výhradním globálním distributorem softwarových řešení Moby.Check pro procesní průmysl.

  • Siemens se stal výhradním globálním prodejním partnerem softwaru Moby.Check pro procesní průmysl
  • Nabízí jednoduché řešení pro mobilní servis, procesy údržby i pro výrobní a logistické provozy ve zpracovatelském průmyslu
  • Auditované bezpečné úložiště pro data testování a údržby
  • Samostatné řešení snadno integrovatelné do stávajících systémů údržby nebo ERP

Společnosti Siemens a Log.Go.Motion – specialista na digitalizaci procesů v průmyslu a logistice – uzavřely exkluzivní spolupráci. Siemens se tak stal výhradním globálním distributorem softwarových řešení Moby.Check pro procesní průmysl.

Software Moby.Check umožňuje tvorbu, kontrolu a monitorování jednotlivých digitálních checklistů pro oblast servisu a údržby, ale také pro výrobní a logistické procesy. Softwarový systém byl vyvinut pro použití v celosvětovém procesním průmyslu.

Systém Moby.Check nabízí uživatelům jednoduchou navigaci a flexibilní systém schvalování. Prostřednictvím přizpůsobitelného PC rozhraní mohou vytvářet individuální kontrolní checklisty dle jejich požadavků pro mobilní servisy a údržbu bez nutnosti programování. Šablony a rozhraní pro přenos dat pro kontrolní checklisty snižují chybovost a obecně umožňují snadné získávání dat. Uživatelé si mohou vybrat z kontrolních možností, jako jsou jednoduchý nebo vícenásobný výběr, vstup na základě analýz hodnot nebo bez ní, volné či zadané pořadí, výpočty nebo větvení.

Moby.Check lze používat na standardních počítačích, tabletech a smartphonech ve W-LAN a v mobilních sítích a lze jej ovládat pomocí klávesnice nebo hlasu. Unikátní funkcí je možnost online monitoringu dvěma osobami (dvojitá kontrola / princip čtyř očí) pomocí fotodokumentace a videa prostřednictvím tabletu nebo smartphonu mezi provozem a velínem.

Navíc mobilní datová komunikace, skenování a rozpoznávání znaků OCR (z angl. Optical Character Recognition) šetří čas a předchází chybám při zadávání. Použití online dokumentace eliminuje potřebu kopírování, ukládání a archivace. Výsledky testovacích a údržbových prací lze přenášet online a přes rozhraní do systémů ERP, laboratoří nebo PLT systémů. Moby.Check je také možné využít pro případy výzkumu a analýz bez nutnosti procesů vyhledávání.


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 
Reklama