Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Celkem 350 000 Kč na vybavení učebny dle vašeho odborného zaměření

Od 7.12.2020 do 11.12.2020 mají žáci elektrotechnických škol možnost přihlásit se do projektu: „Vyhraj učebnu se Schrack technik“. Hlavní cenou je odborná učebna v hodnotě 350 000 Kč. Soutěže se zúčastní deset nejrychleji registrovaných SŠ, SOU, VOŠ.

Vybrané týmy získají od firmy materiál v hodnotě 12 000 Kč dle vlastního výběru. Soutěžící mají za úkol vymyslet co nejoriginálnější funkční aplikaci z produktů Schrack technik. Nejlepší projekt vybere odborná porota.

Společnost Schrack technik spol. s.r.o. je předním evropským výrobcem a distributorem elektroinstalačního materiálu. V elektrotechnickém odvětví působíme na českém trhu 30 let. Pokles zájmu o technické školy a nedostatek technicky vzdělaných lidí, ovlivňuje nejen naši firmu. Proto jsme se před čtyřmi lety rozhodli, že budeme podporovat střední školy a odborné učiliště s elektrotechnickým zaměřením. V přechozích letech jsme vybudovali dvě odborné učebny a školám tak darovali přes 600 000 Kč.

Vyhlášení soutěže

Na Facebookových stránkách společnosti Schrack Technik bude kdykoliv v termínu od 7.12.2020 do 11.12.2020 vyhlášena soutěž s heslem „VYHRAJ UČEBNU SCHRACK TECHNIK“ (dále jen „soutěž“). Od tohoto momentu bude možné se začít registrovat do soutěže. Soutěžit o učebnu mohou všechny elektrotechnické SŠ, SOU, VOŠ, kromě škol z Moravskoslezského a Zlínského kraje. Zde učebny máme.

Registrace

Bude uveřejněna na FB stránkách Schrack Technik.

 
 
Reklama