Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

3Dconnexion uvádí na trh nové modely bezkonkurenční myši CadMouse

Dokončená a vylepšená řada produktů CadMouse nyní zahrnuje modely v kompaktním tvaru a menších rozměrů: drátový a bezdrátový a profesionální model plné velikosti pro náročné uživatele.

3Dconnexion se zavedením těchto tří nových produktů se vyrovnal s několika hlavními konstrukčními výzvami:

CadMouse Compact je kompaktní myš s vyhrazeným prostředním tlačítkem, která navzdory svým malým rozměrům minimalizuje námahu opakovaných kliknutí a pohybů snížením ovládací síly. Tato lehká, drátová myš je určena pro ty, kteří preferují kabelová zařízení a s ohledem na velikost své dlaně nebo ohraničený prostor dávají přednost nevelkým rozměrům.

CadMouse Compact Wireless je vyvinuta pro špičkový bezdrátový výkon v pohodlně kompaktním těle. Lehká a hbitá, s vestavěným akumulátorem s obrovskou kapacitou, je vhodná zejména pro designéry a inženýry, kteří upřednostňují malé rozměry a chtějí zařízení, která jsou obzvláště vhodná pro mobilní pracovní styly.

CadMouse Pro je drátová myš v plné velikosti, speciálně navržená pro náročné uživatele, kteří vyžadují mimořádně pohodlné používání během mnohahodinové práce. Výjimečná precizní technologie 3Dconnexion, ergonomický tvar a průlomové provedení tlačítek zajištují nejvyšší přesnost, maximální pohodlí a výjimečně rychlou práci.

Nové myši 3Dconnexion, které jsou vyrobeny z nejlepších a nejodolnějších materiálů a komponent, jsou vybavené zdokonaleným kolečkem Smart Mouse Wheel 2, které zaručuje vysoce přesné ovládání a přizpůsobivou navigaci. Funkce Smart Scroll nabízí několik pokročilých režimů posouvání založených na aktivitě, které mění chování posouvání tak, aby se přizpůsobilo softwaru a v případě potřeby uplatnilo přesnější ovládání.

Funkce Tick-to-Tick, specifická pro aplikace CAD, umožňuje uživatelům zvětšovat a zmenšovat modely a výkresy s výjimečnou plynulostí. Pro ostatní prostředí, konkrétně při procházení nebo prohlížení dokumentů, nabízí funkce Smooth Scroll spolehlivé posouvání po každém prvním pootočení, což například zajišťuje konzistenci v počtu stránek, které uživatel obvykle přeskočí,“ uvedl Antonio Pascucci, generální ředitel 3Dconnexion.

Více informací o produktech naleznete na stránkách firmy 3Dconnexion.

 
 
Reklama