Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inteligentní hladinoměr vody DTA 20 E

Elektropneumatický hladinoměr s celosvětovým přístupem k údajům o spotřebě a stavu kapaliny v nádrži jako je voda, nafta nebo jiné ropné produkty.

Elektropneumatický hladinoměr slouží pro měření hladiny v nádrži. Disponuje alarmem nízkého stavu kapaliny v nádrží. Pokud je hladinoměr provozován ve spojení s centrální jednotkou AFRISOhome, tak je možné zjistit úroveň hladiny přímo z mobilního telefonu. Vhodný pro nádrže až do výšky 400 cm. Slouží pro měření kapalin jako je topný olej EL, L nebo nafta, FAME 100 % jako bionafta (EN 14214) a užitková voda (ne pitná). Kromě toho lze DTA 20 E použít pro měření hladin u všech nekorozivních kapalin o hustotě 0,5 až 1,5 g/cm3. Centrální jednotky může být až 15 m od nádrže.

Elektro-pneumatický hladinoměr DTA 20 E obsahuje řídící jednotku s displejem, rádiovým modulem EnOcean® pro bezdrátový přenos dat a měřící vedení Pneumofix.

Naměřené hodnoty se zobrazují v litrech, % a výšky hladiny (cm). Hladinoměr DTA 20 E měří výšku hladiny v pravidelných intervalech nebo okamžitě stisknutím tlačítkem na. Naměřená data se mohou přenášet do centrální jednotky AFRISOhome pomocí bezdrátového protokolu EnOcean®. V případě, že hladina klesne pod námi nastavenou hodnotu (procentuálně), tak lze nastavit na jednotce alarm, který spustí červené blikání displeje jednotky, popř. odešle Push-up zprávu do vašeho smartphone nebo tabletu.

Výhody

  • Plug&Play měření hladiny pro Smart Home systémy
  • Intervalové měření hladiny a celosvětový přístup k údajům
  • Displej a možnost odesílání Push zprávy pro mobilní zařízení
  • Použitelné pro oleje, naftu, bionaftu, vodu (dešťovou vodu) a jiná nekorozivní média

AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 
Reklama