Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

BEDO Ajax dodá pro klienty Generali České pojišťovny zabezpečovací zařízení

Stále více českých pojišťoven si uvědomuje, že chytrá řešení určená pro ochranu majetku dokážou snížit rizika bezpečnostních incidentů

Stále více českých pojišťoven si uvědomuje, že chytrá řešení určená pro ochranu majetku dokážou snížit rizika bezpečnostních incidentů a tím pádem i nutnost likvidovat a hradit vzniklé pojistné události. Nejinak je to i v případě Generali České pojišťovny, která se rozhodla nabídnout vybraným klientům sadu elektronického zabezpečovacího systému BEDO Ajax.

Ta obsahuje centrální jednotku, čidlo na detekci vody a pohybové čidlo v celkové hodnotě 8059 korun. „Ochrana domácností pomocí chytrých a digitálních řešení je pro nás aktuální téma, v němž vidíme smysluplný potenciál. Chceme do praxe vnášet taková řešení, která budou pro lidi srozumitelná, dostupná a přinesou jim jasné benefity," vysvětluje David Vosika, pojistně-technický ředitel Generali České pojišťovny.

Tisíce klientů pojišťovny tak mohou z pohodlí svého domova získat svou sadu na eshop.bedocz.cz a v případě si potřeby si mohou rovnou zajistit instalaci u některého ze 140 autorizovaných montážních partnerů. Objem spolupráce mezi oběma subjekty je vyčíslen na 35 milionů korun.

 
 
Reklama