Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Honeywell rozšiřuje nabídku čteček o OmniAssure touch poskytující špičkovou ochranu

OmniAssure Touch poskytuje pokročilé zabezpečení proti klonování pověřovacích údajů a manipulaci čtečky, zvyšuje produktivitu operátora při nasazování pověřovacích údajů a je kompatibilní s mnoha pověřovacími technologiemi a protokoly panelové komunikace.

V neposlední řadě čtečka urychluje vstup do uzavřené oblasti, protože namísto přikládání karty či telefonu probíhá autorizace pouhým dotykem prstu.

„Naši zákazníci vyžadují to nejnovější vybavení v oblasti zabezpečení budov a ochrany před zcizením pověření a identit,“ řekl Frédéric Haegeman, obchodní vedoucí Honeywell Commercial Security, Europe a Novar GmbH. „V OmniAssure Touch mají uživatelé k dispozici nejvyšší míru bezpečnosti a přizpůsobitelnou platformu, která řízení přístupu v jejich budově významně zefektivňuje. Chceme poskytovat komplexní sadu řešení pro řízení přístupu, aby mohl každý uživatel najít řešení, které nejlépe vyhovuje jeho podnikání.“

OmniAssure Touch poskytuje:

  • Nejvyšší míru ochrany: chrání před útoky klonováním a opakováním pověření pomocí technologie zcela kompatibilní s protokolem OSDP Secure Channel Protocol (SCP) a nejnovějšími šifrovacími standardy DESFire EV2; čtečky vymazávají data šifrování a certifikátů při detekování manipulace s zařízením; jsou dostupné ve všech formátech s kapacitní dotykovou klávesnicí pro dvoufaktorové ověření.
  • Výjimečnou přizpůsobitelnost: nabízí bezproblémové, uživatelsky přívětivé mobilní pověřovací funkce bez nutnosti přikládat ke čtečce telefon; snadnou migraci ze starší technologie na chytré a mobilní technologie; a také možnost konfigurovat nastavení čtečky v terénu prostřednictvím mobilní aplikace.
  • Komplexní řešení: šetří čas nasazením mobilních pověřovacích údajů přímo prostřednictvím integrovaných bezpečnostních sad Honeywell WIN-PAK, WINMAG a Pro-Watch, odvolává mobilní pověření v reálném čase a proměňuje způsob, jakým lidé interagují s budovou pomocí aplikace Honeywell Vector Occupant.
  • Snadnou konfiguraci: využívá aplikaci Honeywell Utility, která umožňuje obsluze konfigurovat čtečky přímo na místě jejich nasazení, což usnadňuje a zrychluje instalaci a konfiguraci.

OmniAssure Touch se dokonale hodí pro podniková a kritická infrastrukturní prostředí v celé řadě odvětví jako jsou průmysl, bezpečnost, vzdělávání, farmacie, utility a finance. Sada čteček Honeywell OmniAssure zahrnuje technologii chytrých karet pro správu řízení přístupu, logický přístup (PC), ukládání biometrických šablon, parkování, ePeněženku a mnoho dalších aplikací vyžadujících spolehlivé čtecí a zapisovací karty.

 
 
Reklama