Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zabezpečte si dům nebo komerční budovu s Loxone

Bezpečnostní systém od Loxone nabízí nejen ochranu před zloději, ale také před haváriemi vody nebo požárem. Pokud některý z komponentů zaznamená pohyb, únik vody nebo kouř, ihned reaguje poplachem.

Pokud některý z komponentů zaznamená pohyb, únik vody nebo kouř, ihned reaguje jak akustickým, tak optickým poplachem, a navíc havárii dokáže předejít například vypnutím vody nebo plynu.

Bezpečnostní prvky pro komplexní ochranu

Moderní zabezpečení není jen o alarmu. Díky maximálnímu využití mnoha prvků nevítanou návštěvu odradí blikající světla, spuštění hudby nebo pohyb stínění. Systém Loxone dokáže mezi sebou jednotlivé prvky propojit a využít je na maximum. Rozhodnout se můžete pro instalaci:

  • alarmové sirény,
  • detektoru kouře,
  • pohybových senzorů,
  • okenních a dveřních kontaktů,
  • záplavového senzoru a dalších.

Bezpečnostní systém může simulovat vaši přítomnost v budově, i když tam nejste nebo vás upozornit na otevřená okna a dveře od garáže. V případě spuštění alarmu vás systém na nebezpečí upozorní, ať jste kdekoliv na světě.

Kontaktuje vás pomocí vašeho smartphonu, na který dokáže zavolat a podat zprávu o tom, co se v budově děje. Pokud nedojde k vypnutí zřízení, může systém zavolat i bezpečnostní složky záchranného systému. Pomocí Loxone aplikace, která je dostupná pro všechny operační systémy můžete zobrazit stav svého systému, aktivovat či deaktivovat jej nebo sledovat záběry z kamerového systému. Bezpečnostní systém si můžete upravit přesně podle svých představ a požadavků.

 
 
Reklama