Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejzajímavější produkty

Produkty s jedinečným poměrem cena/výkon nebo unikátním řešením na trhu.


  • markMX – kompaktní regulátor s 88 vstupy a výstupy, 4 sériovými porty, Ethernetem a grafickým webovým serverem, programování v prostředí Merbon IDE.

  • EPC102 – regulátor radiátorů s externím čidlem teploty, 1×DO, 1×DI, používaný pro vyhodnocování úsporných opatření EPC (Energy Performance Contracting).

  • R060 – převodník Belimo MP-Bus / Modbus RS485 nebo Modbus TCP s webovým rozhraním, přes web lze sběrnici MP-Bus konfigurovat, adresovat a odebírat pohony atd.

  • R091 – převodník DALI / Modbus TCP, multimaster, kompletní sada DALI příkazů (přes Modbus je možné i nastavování předřadníků) i jednoduché řízení předřadníků, skupin i scén pomocí přímého zápisu.

  • DIP200 – kombinované komunikativní (Modbus RTU) čidlo pohybu a osvětlení pro řízení světel a klimatizace v kancelářích, dílnách a společných prostorech.

  • FCR011 – komunikativní regulátor fancoilu, napájení 230 V st pro jednodušší projektování v systémech, kde je obtížné instalovat 24 V st, 2×DI (přítomnost, okno) 5×DO, 2×RS485 (pro ovladač UC010, pro nadřazený systém).

  • HT200 – operátorský panel s kapacitním dotykovým displejem 7“, podporující vizualizační aplikaci Merbon Visual.

Pro kompletní nabídku našich produktů můžete nahlédnout do ONLINE KATALOGU: http://products.domat-int.com/cs/


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama